Kunstnerisk anvendelse af kompositmaterialer

| Medlemsnyhed | Indrykket af ICOM Composites A/S

En beboerforening i Kolding præsenterer resultatet af en alternativ anvendelse af kompositmaterialer.

Beboerforeningen Tre-i-en, Kolding, har sammen med skulptør Henrik Fischer skabt værket Dansende Blomster. Værket skal ses som en hyldest til pottemager Heinrich Hans Andreas Graack (1856-1948). Graack ejede Graacks Lervarefabrik og havde som den eneste i Danmark specialiseret sig i fremstilling af blomsterfade. Gavlkunsten er inspireret af disse fade.

Beboerforeningen har en vision om at skabe et design-kvarter, hvor man hylder Koldings kulturarv og derved hylde de entreprenante mennesker, der tidligere har medvirket til at designe Kolding. Værket er kommet i stand med tilskud fra Kolding Kommunes Bydelspulje.

Værket er bl.a. fremstillet af glasfiber, polyester, topcoat og hærder leveret af ICOM Composites A/S i Kolding og er et eksempel på, hvordan kompositmaterialer også kan anvendes til kunstneriske udtryk.

Indvielsen fandt sted fredag den 3. marts 2017 og værket pynter nu på husgavlen på hjørnet af Graacksvej 21 og Fredericiagade.

Hos ICOM Composites A/S er vi glade for at have leveret kompositmaterialerne – og ønsker beboerforeningen og Kolding by tillykke med det fine værk, som nu blomstrer og skaber glæde året rundt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ICOM Composites A/S

Birkedam 12S
6000 Kolding
Danmark
ICOM Composites A/S

Billeder & videoer

781A15012017 03 03 106 Graacksvej

Send til en kollega

0.12