23948sdkhjf

B COOL A/S yder teknisk rådgivning på stort moderniseringsprojekt i Hamar

| Medlemsnyhed | Indrykket af B COOL A/S

B COOL sikrer den tekniske udførelse under moderniseringen af Vikingeskibets køleanlæg til sektioneret køl med booster-pumpedrift.

I 2016 fik Hamar Olympiske Anlæg bevilliget økonomi fra Hamar Kommune og den norske stat til at modernisere Vikingeskibet. Moderniseringen skulle medføre en levetidsforlængelse af Vikingeskibets røranlæg i skøjtebanen samt sikre en mere energieffektiv drift, hvilket betød at 10.000 m3 beton skulle bankes op for at kunne udskifte de ilæggende 120.000 meter PE-rør, som havde haft lækageproblemer siden OL i 1994. Samtidig ønskede man at få sektioneret kølen og få opgraderet anlægget til at køre på booster-pumpedrift, som sikrer, at man får en mere præcis regulering af is temperaturen indenfor hver sektion.

Under ombygningsprocessen, som varede i knapt et halvt år, bistod B COOL med teknisk support og rådgivning både ude på pladsen og på distancen. Rådgivningens fokus lå i at forholde sig kritisk til teori, tegninger og kalkulationer holdt op mod den praktiske udførelse på pladsen. Derudover bistod B COOL med diverse test af det nye booster system for at kvalitetssikre den mest optimale drift.                                   

B COOL har været en tro samarbejdspartner til Vikingeskibet siden 2006, hvor selve ammoniak køledelen blev moderniseret, og B COOL har herefter årligt været repræsenteret i Vikingskibet ved større internationale mesterskaber, så som EM, WM, WC mm.

Om Hamar Olympiske Anlæg: Hamar Olympiahall, bedre kendt som Vikingeskibet, er én af to vinter OL-arenaer, som blev bygget på Hamar i forbindelse med olympiaden i Lillehammer i 1994. Hallen huser træning og konkurrencer indenfor hurtigløb, bandy, kunstskøjteløb, ishockey og curling, men kan også indrettes til messer, events, udstillinger og koncerter ved at fjerne isen. For mere info om Vikingeskibet og Hamar OL-Amfi/Storhamar Ishal besøg www.vikingskipet.com.

Om B COOL A/S: B COOL A/S servicer køleanlæg primært på vand, men også på land. B COOL har siden 2002 ydet teknisk rådgivning og service til kunder, som har ældre specialiserede køleanlæg, som skal optimeres eller skiftes reservedele på. B COOL A/S har et bredt leverandørnetværk fordelt over hele Europa og leverer originale- og OEM reservedele over hele verden. For mere info eller forespørgsler besøg www.bcool.as.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
B COOL A/S

Viengevej 2
8240 Risskov
Danmark
B COOL A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078