23948sdkhjf

Nyudviklet multilift fra Nordland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordland Automatic A/S

Vi hos Nordland er stolte over, at vi nu kan præsentere en helt ny gangtræningsfunktion til vores Multifunktionslift, Multilift 550.

Multilift 550 er i forvejen et unikt hjælpemiddel til hele plejesektoren, da den med sine selvkørende hjul og intuitive betjening gør forflytninger skånsomme for både borgere og plejepersonale. Med Multilift 550 er fleksibilitet nøgleordet. Den kan præstere nøjagtigt det samme gode arbejdsmiljø som en loftlift, men er uafhængig af skinner i loftet, hvilket betyder, at personer kan liftes i et hvilket som helst rum. Selv tæpper og små dørtrin er intet problem for Multilift 550.

Med den nyudviklede gangtræningsfunktion får Multilift 550 nu endnu flere anvendelsesmuligheder. Gangtræningsfunktionen bevirker, at man kan bruge Multilift 550 til, at lave vægtdifferentieret gangtræning for borgere med alle mulige former for funktionsnedsættelse. Mulighederne for, at variere gangtræningen ved brug af Multilift 550 er mange. Bl.a. kan terapeuter ved hjælp af Multilift 550 gangtræne med borgere allerede på vej fra værelse til træningssal, da Multilift 550 ikke er afhængig af hverken skinner i loftet eller løbebånd for, at kunne fungere. Samtidigt er der den helt klare fordel ved Multilift 550, at den med sin høje løftekapacitet (250 kg). muliggør forsvarlig gangtræning selv for bariatriske patienter.

Når man gangtræner ved hjælp af Multilift 550 er der flere forskellige måder hvorpå dette kan lade sig gøre. Borgeren kan enten selv betjene liften gennem et joystick eller også kan liften betjenes af terapeuten fra liftens kontrolenhed. Borgere som ikke er kognitivt skadede vil altså med Multilift 550 kunne mærke friheden ved selv, at kunne styre retning og tempo for gangtræningen.

Multilift 550 er udstyret med en integreret vægt, som gør, at terapeuten til hver en tid på liftens display kan aflæse hvor mange kilo patienten bliver vægtaflastet med. Ligesom det ligeledes er muligt for terapeuten gradvist at øge patientens egen vægtbæring som træningen skrider frem.

Alt i alt er den nye gangtræningsfunktion til Multilift 550 et unikt træningsværktøj, som kraftigt øger fleksibiliteten i gangtræningen samtidigt med, at den sørger for et sikkert træningsmiljø for såvel borger som terapeut.

Vi hos Nordland står altid klar til, at give en demonstration af produktet og dets muligheder ligesom vi altid svarer på spørgsmål.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordland Automatic A/S

Kummerowsvej 3
9400 Nørresundby
Danmark
Nordland Automatic A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078