23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DMTonline satser på fordobling af væksten og flere ansatte

I de seneste fem år har DMTonline i Sæby, der sælger kabler, stik, antenner og radiokommunikationsudstyr, mere end fordoblet deres vækst og antallet af ansatte er steget til 12 personer. Målet de næste fem år er endnu en fordobling af væksten.

Der er gjort plads til vækst og yderligere ansatte hos DMTonline i Sæby, der i juni flyttede ind i deres 1700 kvadratmeter nybyggede domicil med både kontor, produktion og lagerplads på Kjeldgaardsvej i Sæby.

DMTonline leverer alt inden for radiokommunikationsudstyr, antenner, stik og kabelkonfektionering. Deres kunder spænder lige fra Forsvaret, efterretningstjenester og politi til offshore, den maritime branche, vindmølleindustrien, industri og landbrug.

– Vi forhandler de mest kendte mærker, som vi kan distribuere videre til kunderne. Vores styrke er vores brede produktsortiment, som gør, at vores kunder kan få den fulde produktpakke hos os med den mest optimale sammensætning og med en hurtig leveringstid fra vores lager, siger Solveig Sørensen, der ejer DMTonline.

DMTonlines marked består 80 procent af danske kunder og 20 procent til eksport, som fortrinsvis går til Sverige og Norge, men de har kunder over hele Europa. Selvom de lave oliepriser også betyder noget for DMTonlines kunder – fx vindmøllebranchen og det maritime – har virksomheden haft en flot vækst med en fordobling af væksten på fem år og et resultat på godt to millioner kroner sidste år. DMTonline har med bygningen af deres nye domicil et klart mål om at fordoble væksten over de næste fem år og stige til omkring 20 – 25 ansatte.

– Vi arbejder hele tiden med at optimere vores produktsortiment og har flere spændende ting i støbeskeen på produktsiden. Kunderne finder os typisk selv via vores hjemmeside, men vi ønsker fremover at arbejde mere strategisk med vores kommunikation og være mere proaktiv i vores indsats overfor kunderne, forklarer John Sørensen.

Optimering med ISO 9001
DMTonline har som én blandt 30 af de mest perspektivrige små og mellemstore virksomheder med maritime aktiviteter i Nordjylland været med i Det Maritime Vækstprogram, som administreres af MARCOD, med hjælp fra det lokale erhvervskontor Erhvervshus Nord. Via programmet har de fået hjælp til en vækstplan og klargjort sig til den ISO 9001 kvalitetscertificering, som de netop har fået godkendt af Det Norske Veritas.

– Vores store kunder så meget gerne, at vi fik ISO-certificeringen, som vi nu har fået i hus. Vi fik rigtig god hjælp til processen via en ekstern konsulent i Det Maritime Vækstprogram. Uden ham havde det været en svær proces at klare selv, da man ikke ved, hvor man skal starte. Nu har vi fået styrket de interne processer, som også er med til at bane vejen for yderligere vækst, forklarer direktør Solveig Sørensen.

MARCOD ser et stort vækstpotentiale i DMTonlines forretning:
– DMTonline har de senere år haft stor succes og vækst, som også afspejler sig i de nye bygninger. Med den nye ISO-certificering har de styrket sig på endnu et konkurrenceparameter, som stiller dem endnu stærkere på markedet, siger Allan Hejslet, erhvervskonsulent i MARCOD.

Skrevet af: Henrik Christensen - http://www.saebyavis.dk

DMTonline ApS
Kjeldgaardsvej 1
9300 Sæby
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21815837
P nummer: 1005226291

Send til en kollega

0.047