23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gummiløsninger – også til simple behov

Den danske gummifabrik i Ballerup leverer altid til kundens behov.

Der kommer mange teknisk avancerede løsninger igennem produktionen hos Gravlund Industrigummi, men nogle gange kan det også gøres utroligt simpelt.

Gummimaterialet er så alsidigt, at det finder anvendelse i mange forskellige industrier og områder. Lige fra silikone, som kan bruges til både fødevareproduktion og medico-branchen, til naturgummi, som med sin store slidstyrke er meget anvendt i transportbranchen og i den lidt tungere industri.

Det er heller ikke altid, at der er behov for et væld af farver eller meget præcise tolerancer på slutproduktet, og der til gengæld er et ønske om at få et højt antal emner leveret hurtigt og effektivt.

Gummidækslerne på billedet er et godt eksempel på en sådan opgave, som der også er plads til hos den danske gummiproducent. Hos Gravlund Industrigummi leveres der kvalitetsløsninger efter kundens behov - også den mere simple slags.

Følg os gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.           
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047