23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gummipakninger i eksotiske materialer

Når kvaliteten skal helt i top, støber Gravlund Industrigummi tætninger og pakninger i vitongummi.

Der findes en lang liste af forskellige gummityper og compounds, som med hver deres nøgleegenskaber er velegnede til alt fra møbelkomponenter, fødevareprodukter eller pakninger. Som én af landets førende gummiproducenter yder Gravlund Industrigummi professionel rådgivning omkring materialevalget til projekter i mange brancher.

Den mest eksotiske gummitype er resistent over for en lang række kemikalier og fungerer i temperaturer fra -20 til 200 grader celsius. Vitongummiets modstandsdygtighed mod benzin, olie samt koncentrerede syrer og baser gør det utrolig slidstærkt og holdbart, ligesom det har gode stødabsorberende egenskaber.

 Vitongummiet består af syntetisk gummi tilsat flourelastomer, som tilføjer egenskaber som varme- og væskeresistens til det færdige gummimateriale. Det gør materialet velegnet til anvendelse i alt fra kemiske processer til fødevare- og medicobrancherne, ligesom både bil- og flyindustrien er store aftagere af pakninger i vitongummi.

 Ønsker du troværdig rådgivning om gummimaterialer til dit næste projekt? Kontakt os på telefon 44669830  eller info@gravlund.dk og hør hvordan, vi kan hjælpe dig på vej.

 Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047