23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vær forberedt – hvis krisen rammer

Regeringen er kommet med deres anbefalinger til danskerne, og det er vigtigt, at vi kan klare os selv uden strøm i flere dage. Derfor er det vigtigt, at specielt virksomheder er orienteret og forberedt på et strømnedbrud.

Udløber
18. juni 2025

Tre døgn… Så lang tid skal du kunne klare dig selv uden strøm, ifølge de seneste anbefalinger fra regeringen. 😳
 
I en tid, hvor energiforsyningen kan blive usikker, er det vigtigt, at virksomhederne sikrer sig mod afbrydelser, som kan have alvorlige konsekvenser for samfundet. Dansk Industri har derfor fremsat anbefalinger til danske virksomheder om at installere nødgeneratorer for at imødegå de stigende risici for strømnedbrud.
 
Hos Nordhavn Power Solutions står vi klar til at hjælpe med at sikre kontinuerlig strømforsyning gennem pålidelige generatoranlæg og nødstrømsanlæg. 🔌
 
"Vores generator- og nødstrømsanlæg sikrer, at flere vitale sektorer såsom landbruget, havne og entreprenører kan opretholde deres drift – selv under en krise. Derfor er det essentielt at tage de nødvendige forholdsregler nu, inden det vil være for sent," fortæller vores CSO – Jørk Rudolph.
 
Hvis du står i en akut situation og har brug for en generator, så er vi parat til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Nordhavn Power Solutions A/S
Nikkelvej 17
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38017101

Kontaktperson

RGJ
Rikke Godsk Jensen
Salgs- og marketingkoordinator
rgj@nordhavn.dk

Send til en kollega

0.048