23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FURUNO og Kolibri Systems installere et overlegent Dispatch system på en luksuriøs megayacht

FURUNO DANMARK A/S og Kolibri Systems samarbejder om at installere et overlegent "Premium Tetra System med Advanced Dispatch Control" på en luksuriøs megayacht.

Udløber
31. august 2024

Softwaresystemet tillader en række forbedrede funktionaliteter i et i forvejen avanceret Dispatch system:

  • Automatisk meddelelser: Strømliner kommunikationen ved at automatisere rutinebeskeder, hvilket sikrer rettidig og præcis informationslevering.
  • Brug af specifikke funktioner i radionetværket (Call-Out): Muliggør præcise opkald, der gør brug af de avancerede funktioner i Tetra-radionetværket til effektiv kommunikation.
  • Besætningsledelse: Faciliterer effektiv besætningsstyring ved at spore, hvem der er aktive, hvem der er på standby, og hvem der har fri, hvilket øger den samlede operationelle effektivitet.
  • Målrettet alarmering: Sikrer, at kun de nødvendige besætningsmedlemmer bliver alarmeret under nødsituationer, hvilket reducerer alarmtræthed og sikrer, at kritiske beskeder modtages af det rigtige personale.
  • Flere besætningsgrupper: Understøtter brugen af ​​flere, potentielt overlappende, besætningsgrupper til meddelelser, hvilket giver fleksibilitet i kommunikationen på tværs af forskellige teams.
  • Systemopsætning, der kan tilpasses: Tilbyder uovertruffen fleksibilitet i systemopsætning, gateways, grænseflader og konfiguration, så kommunikationssystemet kan skræddersyes til de specifikke krav og behov for hver yacht.

Hos FURUNO DENMARK A/S er vi stolte af at levere state-of-the-art kommunikationsløsninger på tværs af forskellige maritime sektorer. Dette er et af vores fremragende projekter. En vellykket installation af et omfattende Tetra-kommunikationssystem ombord på en prestigefyldt superyacht. Dette projekt fremhæver vores forpligtelse til ekspertise og innovation inden for kommunikation ombord.

For at forbedre yachtens kommunikationsevner yderligere samarbejdede vi med Kolibri Systems, en leder inden for missionskritiske kommunikationsløsninger. Integrationen af ​​Kolibri Systems' dispatcher-system bringer et nyt niveau af funktionalitet og effektivitet til superyachtens kommunikationsnetværk.
Vores samarbejde med Kolibri Systems sikrer, at den opdaterede kommunikationsinfrastruktur på superyachten er robust, fleksibel og perfekt afstemt med de unikke krav til luksus maritime rejser. Uanset om de navigerer i travle havne eller koordinerer med personale på land, kan yachtens besætning stole på den problemfri forbindelse og sikkerhed, som FURUNO DANMARK A/S og Kolibri Systems tilbyder.

Furuno Danmark A/S
Hammerholmen 44-48
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10999731
P nummer: 1003161219

Kontaktperson

KLH
Kim Lauridsen Hansen
Sales & Product Manager MobCom
+45 73121904 klh@furuno.dk

Send til en kollega

0.047