23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Zeppelin introducerer elektriske infrastrukturløsninger på E & H messen

På den aktuelle E&H messe i Herning, præsenterer Zeppelin som de første i Danmark én samlet pakke til elektriske entreprenørmaskiner, der foruden maskinerne også omfatter moduler der sikrer opladning af maskinerne. Zeppelins langsigtede mål er at skabe løsninger til at elektrificere byggepladserne, så de kan håndtere fremtidens eldrevne maskiner.

Markedet for eldrevne entreprenørmaskiner er stadig begrænset, men teknologien er kraftigt på vej fremad. Desværre er de færreste danske byggepladser indrettet med muligheder for at oplade de elektriske entreprenørmaskiner.  På E&H-messen den 13.-15. juni præsenterer Zeppelin Danmark en samlet løsning, der både  inkluderer den 12 ton tunge CAT 310 gravemaskine og Cat XES120 powerbank.

Anders Thomsen, der er produktchef hos Zeppelin, fortæller om den nye løsning:
"Der skal en del strøm til at lade så stor en entreprenørmaskine, og byggepladserne har typisk ikke kapaciteten til det. Derfor er det afgørende, at man sørger for udstyr til opladning af de elektriske maskiner. Med den her pakke tager vi de første skridt hen imod en løsning på problemet".

Den tilbudte pakkeløsning muliggør at gravemaskinen kan lades, når føreren holder pause, laver administrative opgaver samt om natten. Og det uden at resten af byggepladsen må undvære el.

Den tilbudte løsning er kommet i stand på baggrund af et samarbejde mellem Zeppelin Danmarks tre divisioner Construction, Power og Rental. Construction har fremskaffet de elektriske Caterpillar-maskiner, Power leverer Caterpillar-batterimodulet og hele pakken kan lejes via Zeppelin Rental.

Besøg os på Stand U0340 på E&H Messen, Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen, der afholdes ved MCH Messecenter Herning.

Batterimodulerne kan ikke alene anvendes i byggebranchen. Er du nysgerrig efter at læse mere om disse batterimoduler og vores øvrige produkter til stabil energiforsyning, så besøg vores hjemmeside https://zeppelin-cat.dk/electric-power/.

Zeppelin Danmark A/S - Power Systems
Øresundsvej 9
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40649247
P nummer: 1025293831

Kontaktperson

FH
Flemming Hjøllund
Account Manager
+45 76146447 flemming.hjoellund@zeppelin.com

Send til en kollega

0.063