23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kundecase: Gode resultater med instrumentering til PtX-applikation

En pålidelig og holdbar løsning til kundens power-to-X-applikation med fugt- og temperaturmålere og dugpunktmålere, der tolererer høj luftfugtighed.

Instrumentering er en af del Hans Buchs brede portefølje af tekniske løsninger til industrien. 

Med mange års teknisk erfaring og know-how er Hans Buch gennem sparring og tæt dialog med kunden opnået gode resultater for kundens power-to-X-applikation (PtX).

- Vi har i samarbejde med virksomheden fundet den rette konstellation af sensorer til deres PtX-anlæg, og det har givet gode resultater. En del af æren for de gode resultater skyldes de sensorer, som sørger for præcise målinger, siger Morten Gregersen, der er produktchef for Instrumentering hos Hans Buch.

Instrumentering fra Hans Buch er velegnet til krævende applikationer

Kunden har testet fugt- og temperaturmålere, samt dugpunktmålere fra Hans Buchs leverandør E+E Elektronik, der har formået at designe selve sensorelementet til at modstå det krævende miljø i en PtX-applikation, hvor høj luftfugtighed gør vilkårene svære for komponenter. Sensorelementet vil ældes over tid, og denne proces fremskyndes ved høj luftfugtighed, forklarer Hans Buchs produktchef.

- Disse sensorer er særdeles gode i krævende applikationer, hvor høj fugtighed er tilstede. E+E har formået at designe sensorelementet, så de kan operere i disse omgivelser. Samtidig bevarer de nøjagtigheden og levetiden til gavn for oppetiden i anlægget, siger Morten Gregersen.

Læs hele Hans Buchs kundecase her: ”Instrumentering til PtX-applikation” (link opdateret)

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med LinkedIn-siden og bliv klogere på, hvordan vi arbejder hos Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Lær Hans Buch bedre at kende på to minutter

Tidligere på året lancerede Hans Buch A/S sin nye kampagnevideo, der på blot to minutter fortæller mere end et århundredes historie om Hans Buch.

Læs mere her: ”Brug to minutter og få 100 års historie om Hans Buch A/S

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Kontaktperson

KHB
Kundeservice, Hans Buch
Kundeservice
+45 43 68 50 00 kundeservice@hansbuch.dk

Send til en kollega

0.062