23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch annoncerer sidste nye generation af Busch kapselblæsere

Busch lancerer helt ny produktrække af kapselblæsere med navnet Tyr. Kompakt, støjsvag, energi- og servicevenlig løsning tilpasset en bred vifte af applikationer indenfor bl.a. beluftning og pneumatisk transport.

Baseret på mere end 40 års erfaring indenfor tryk- og vakuum og med kunder fordelt over hele verden, har Busch Vakuumteknik baseret på sine erfaringer nyudviklet en ideel kompakt, rentabel, energi- og servicevenlig løsning tilpasset en bred vifte af applikationer indenfor bl.a. beluftning og pneumatisk transport.
Kapaciteter
Kapacitetsmæssigt spænder Tyr kapselblæsere fra 1,8 - 73 m3/m med et trykspektrum fra -500 til +1000 mbar.
Tyr kapselblæsere fungerer efter det anerkendte Roots princip med en meget høj virkningsgrad både volumetrisk, mekanisk og energimæssigt takket være optimerede interne tolerancer mellem rotorer og pumpehus.
Markedets laveste lydniveau
Disse tolerancer bl.a. kombineret med high-end kabinetter med ekstrem høj dæmpningseffekt gør, at Tyr kapselblæsere nu kan tilbyde markedets laveste lydniveau.
Intelligent design, enkelt og kompakt
Vedligeholdelse af blæserne er uproblematisk, da der er tilgang til alle servicekomponenter og vedligeholdelsespunkter fra forsiden, mens alle rørforbindelser, ventilationsåbninger og tilslutninger til luft og el findes bagest i blæseren. Dette reducerer ikke kun omkostninger til vedligeholdelse, men betyder at adskillige blæsere kan placeres ved siden af hinanden for at spare plads.
Markedets mindste footprint med vådlakeret, slidstærk blæseoverflade og pulverlakeret kabinet.
Tyr kapselblæseren er 30% mindre end den mindste på markedet.
Nye funktionaliter
De nye blæsere leveres herudover med en lang række nye funktionaliteter bl.a. automatisk kileremspænding, vaskbart akryl EU4 indsugningsfilter samt en stort sortiment af tilbehør. Tyr kapselblæsere er således ideelle til en lang række applikationer, selv de mest kritiske.
Applikationer
Iltning af råvand, beluftning i dambrug og af spildevand, pneumatisk luftbåren tryk eller suge transport, lufttilførsel til forbrændingsanlæg, udsugning af medicinalgasser, centralisering af lavtryksluft, jordrens in-situ er kun enkelte anvendelseseksempler.
Få yderligere informationer på mbj@busch.dk eller på 87880777.
Tyr kapselblæseren udstilles bl.a. på Spildevandsteknisk Årsmøde 4 juni 2010 i Grenå


Busch Vakuumteknik A/S, april 2010
Marketing afdeling
Mette Bjørnkjær Øllgaard

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Send til en kollega

0.047