23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fødevaregodkendte silikoneprototyper fra Gravlund Industrigummi

Hurtig udvikling og produktion er essentielt når nye gummikomponenter skal afprøves.

En kunde i fødevareindustrien har været igennem en udviklingsproces med et nyt produkt, og for at finde frem til den korrekte hårdhed på de gummivalser, som er en vigtig del af det færdige produkt, har der været gang i støbeformene hos Gravlund Industrigummi.

Ud fra kundens beregninger og behov er der blevet støbt en række prototyper i forskellige hårdheder, således at kunden kan afprøve de forskellige og finde den helt optimale hårdhed til anvendelsen.

Det er bare én af fordelene ved at samarbejde med en leverandør, som både er placeret i Danmark og som kan håndtere enkeltstyksproduktioner. Det giver et tættere samarbejde mellem kunde og leverandør, og det har en mærkbar effekt på det færdige produkt.

Skal Gravlund Industrigummi også producere dine næste prototyper i gummi? Kontakt Gravlund Industrigummi for en uforpligtende samtale om hvordan samarbejdet kan fungere på info@gravlund.dk eller telefon 44669830 for at aftale nærmere.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi: 

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.078