23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stærkt samarbejde skaber gummiemner i højeste kvalitet

Kundens behov kommer altid i første række hos Gravlund Industrigummi.

For at lave gummiprodukter i høj kvalitet kræves der et stærkt samarbejde mellem leverandør og kunde - og det helt fra første møde til det færdige emne er produktionmodent.

Samarbejde var også nøglen, da en kunde kontaktede den københavnske gummifabrik for at få skabt et fladskærmsbeslag, som ved hjælp af en indstøbt gummiliste skulle sikre skærmen en vandtæt overflade ved rengøring. Et sådan projekt stiller krav til præcision, materialekvalitet og kommunikation.

Efter det indledende møde blev der udarbejdet tegninger til støbeformen, der herefter blev udarbejdet hos en af Gravlund Industrigummis faste underleverandører. Ud fra udfaldsprøverne blev der foretaget de nødvendige justeringer, og da alle parter var tilfredse med prøverne, kunne produktionen startes op.

Igennem hele processen har Gravlund Industrigummis medarbejdere fra både salg og produktion været med. Det sikrer, at alle parametre og udfordringer er tænkt igennem og så lidt som muligt er overladt til tilfældigheder.

Ønsker du en leverandør af gummiemner, som udmærker sig ved god kommunikation og et stærkt fokus på at ramme det rigtige produkt til kundens behov? Kontakt Gravlund Industrigummi for en uforpligtende samtale om hvordan samarbejdet kan fungere på info@gravlund.dk eller telefon 44669830 for at aftale nærmere.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi: 

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.063