23948sdkhjf
Del siden
Annonce

2 undervisere til Marstal Navigationsskole

Marstal Navigationsskole søger 2 undervisere, der har maritim uddannelsesbaggrund som skibsfører, skibsofficer eller dualofficer. Du skal også have sejlads-erfaring, som navigatør, gerne fra tankskibe, og desuden en bred viden og faglighed indenfor de overordnede nautiske, operationelle og sikkerhedsmæssige områder.

Om jobbet
For begge jobs gælder, at du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor der er fuld fokus på udviklingen i Det Blå Danmark.
Hovedfokus er naturligvis på undervisningen på de maritime uddannelser, som vi tilbyder.
Jobbet er en uddannelsesstilling. Det betyder, at der efter aftale mellem Dansk Magisterforening og Søfartsstyrelsen er et efteruddannelsesforløb inkluderet i jobbet.

For Stilling 1 gælder – du skal være indstillet på at udforske, skabe og undervise i de seneste innovative nyskabelser indenfor skibsfart. Med udgangspunkt i digitalisering og autonomi, og med vores FabLab som omdrejningspunkt, bliver du en del af et dynamisk miljø, hvor vores lektorer har en høj grad af special-viden, der gør os i stand til at tilbyder kurser, der er eftertragtet world wide. 
Stilling 2 – er en kombinationsstilling, hvor du både skal undervise i nautiske fag og være koordinator på efteruddannelseskurserne. Det betyder du skal være opsøgende, vedholdende og kunne holde overblikket både med hensyn til aftaler om indhold, priser og alt det praktiske omkring vores kurser. Du får grundig introduktion og oplæring.

Se meget mere - og ansøg - på https://www.marnav.dk/om-skolen/ledige-stillinger

 

Marstal Navigationsskole
Ellenet 10
5960 Marstal
Ærø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25849922
P nummer: 1003408000

Kontaktperson

JG
Jan Gudmundsson
jg@marnav.dk

Send til en kollega

0.047