23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udforsk Fremtidens Bæredygtige Power

Hos Nordhavn Power Solutions har vi udviklet en unik metanol løsning, der skal hjælpe de forskellige brancher med at komme tættere på deres mål om klimaneutralitet. Vores generatorcontainer drifter på metanol og den kan bruges i alle miljøer.

Udløber
23. april 2025


Er du på udkig efter en pålidelig, mobil og miljøvenlig power løsning? Så kig ikke længere! Vores innovative generatorløsning i container er designet til at levere power, hvor end du har brug for det – uden at gå på kompromis med miljøet.
 
MILJØVENLIG
Vores generatorløsning er baseret på banebrydende metanolmotor teknologi, der ved drift på grøn metanol (eFuel) opnås net. neutrale emissioner og sikrer dermed en bæredygtig energiproduktion, der respekterer vores planet.
 
STØJSVAG DRIFT
Vores generatorløsning er bygget ind i en støjdæmpet containerkonstruktion, hvilket gør den ideel til enhver placering og ethvert miljø.
 
FLEKSIBILITET
Med vores container baserede design, kan vores generatorløsning nemt transporteres og placeres til forskellige lokationer, så som byggepladser, havne, festivaler eller andre lokationer, hvor behovet for pålidelige og bæredygtige power løsninger opstår.
 
Kontakt os på +45 70 21 34 00 i dag for at høre mere om vores innovative løsninger, og hvordan de kan gavne dine behov for power! 

Læs mere om vores nyhed her

Nordhavn Power Solutions A/S
Nikkelvej 17
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38017101

Kontaktperson

RGJ
Rikke Godsk Jensen
Salgs- og marketingkoordinator
rgj@nordhavn.dk

Send til en kollega

0.078