23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Succesfuld implementering af ledestandere

Tidligere denne måned introducerede vi jer for vores to infrastruktur projektledere Kenneth og Andreas. Nu vil vi gerne fortælle jer omkring nogle af de projekter de har været i gang med.

Rødovre Centrum

I Rødovre Centrum har vi stået for implementeringen af en komplet Rum til Rådighed (RTR), der forsyner E.ON Drive Infrastruktur Danmarks Aps’s næsten 60 nyetablerede ladepunkter. 

Inden for vores RTR finder man et 10 kV højspændingsfelt samt et målerfelt (Switchgear), sammen med en 10/0,4-transformator. På parkeringspladsen er der monteret 25 AC-ladere, hver med 2x22 kW ladeudtag, og 3 DC-ladere med hver to ladeudtag, med en kapacitet på 300 kW.

Hirtshals

I Hirtshals har vi opsat 3 store HYC400-laderstandere til tung trafik, hver med en kapacitet på 400 kW, samt tre AC-ladere og en HYC50. Ladeøerne er anlagt med kantsten og belægning. Det unikke ved dette site er, at der er placeret 2 hyperladesystemer ved området for almindelige personbiler, hvilket gør det nemt at tilgå med campingvogn eller trailer. 

Ligesom i Høje Taastrup er der etableret en transformerstation med transformer og koblingsfelt, hvor transformeren har en kapacitet på 10/0,4 kV.

Skanderborg

I Skanderborg har vi lavet en komplet løsning med transformerstation, belysning, skiltning, samt ladestander montage. Vi har monteret og idriftsat 8 stk. 300Kw ladestander samt en enkelt AC lader med 2x22Kw udtag. 

Til afslutning har vi rekvireret nyt asfalt og striber, så pladsen fremstår pæn og nydelig. 


Høje Taastrup

I Høje Taastrup skal vi installer 5 store HYC400-laderstandere beregnet til tung trafik. Disse laderstandere har en kapacitet på 400 kW. Ladeøerne er støbt fuldstændigt i beton ned i en frostsikker dybde. Ud over laderstanderne etableres der en transformerstation, der indeholder transformer og koblingsfelt, med en transformer på 10/0,4 kV.

Ved evaluering af kørekurver og en generel vurdering er der blevet indkøbt nogle store pullerter som vil have til formål at beskytte lade standerne imod påkørsel. Da det er en Heavy transport site, vil der være en øget risiko for påkørsel, grundet blinde vinkler. Dette har vi forsøgt at løse på denne måde. Rent afslutningsvis vil der blive etablereret stribe og skraverede felter til tydeligt at lede lastbilerne ind i ladebåsene, udtaler projektleder Kenneth.

Kunne du tænke dig at vide mere om Scanel og vores infrastruktur afdeling så klik her: Industry and Infrastructure Projects – Scanel International

 

Scanel International A/S
Havnepladsen 12
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66630315
P nummer: 1010000323

Kontaktperson

SIA
Scanel International A/S
+45 96 22 32 42 info@scanel.dk

Send til en kollega

0.062