23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skræddersyet program til succes på dit næste vandeksportmarked

Er din virksomhed en SMV med specialisering inden for tilbud til den kommunale vandsektor? Ønsker du at øge sandsynligheden for langsigtet strategisk succes på dit næste vandeksportmarked? Så er dette program måske noget for dig.

Danish Export Association og The Trade Council's Water Technology Advisory er gået sammen og inviterer dig nu til at deltage i et dedikeret SMV-program, der er skræddersyet til danske SMV'er, som ønsker at starte eller udvide deres eksportindsats inden for den kommunale vandsektor i følgende lande: Italien, Polen, Spanien, Sverige, USA eller Tyskland.

Programmet vil sikre en solid start eller udvidelse af eksporten til dit valgte marked ved at udnytte erfaringerne fra workshops med dedikerede undervisere. Disse undervisere ser holistisk på ressourcekrav og giver unik markeds- og kundeindsigt fra vandrådgivere. Der vil også være mulighed for at få direkte kundefeedback under et 3-dages markedsbesøg og meget mere.

Der er begrænsede pladser til rådighed, så hvis dette har fanget din interesse, og du gerne vil høre mere, så kontakt vores teamleder for Water Technology Advisory EU-teamet, Mathilde Wiedemann.

Programmet starter den 17.-18. september 2024. Deadline for tilmelding er 30. juni 2024.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

AAS
Arienne Alkemade Sehestedt
+45 33920066 arialk@um.dk

Send til en kollega

0.047