23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye Dolphin væskerings vakuumpumper fra Busch

Ny serie rustfri væskerings vakuumpumper. Dolphin LX serien. Kompakte et-trins blok væskerings vakuumpumper med kapaciteter fra 25 til 455 kubik meter i timen. Pumperne kan anvendes bredt i industrien - selv i de mest kritiske applikationer.

Busch introducerer på markedet sin helt nye serie væskerings vakuum pumper: Dolphin LX serien, som består af op til 8 forskellige pumpe størrelser af kompakte et-trins væskeringspumper, som kan opnå sluttryk på 33 hPa (mbar). Kapaciteten dækker et spektrum spændende fra 25 to 455 kubik meter i timen.

Alle pumpe størrelserne i denne nye generation af væskerings vakuumpumper er udstyret med et løbehjul i rustfri stål. Størrelser fra 75 til 220 kubik meter i timen findes også i komplette rustfri stål versioner.

Takket været materialevalget og et bredt sortiment af tilbehør, kan pumperne nemt finde anvendelse i alle dele af industrien, endda i kritiske applikationer. Kombineret med en gas ejektor er det muligt at opnå sluttryk på 8 hPa (mbar). Grundlæggende er det muligt at vælge imellem tre drifts måder: recirkulations systemet, væskeringsvæsken indfødes permanent og udledes sammen med proces gassen. Når kredsløbet er åbent, opsamles væsken i en separationsbeholder på udstødningssiden, hvor den adskilles fra gassen, hvorefter den så igen ledes ind i vakuumpumpen. Samtidigt, tilflyder ren væske vakuumpumpen. I et lukket kredsløb opsamles væsken ligeledes i en separationsbeholder og separeres fra gassen, men den ledes igennem en køler inden den atter ledes ind i vakuumpumpen. Når kredsløbet er lukket, er det muligt at undgå stort set al tab af væske.
Få yderligere oplysninger på mbj@busch.dk

Mette Børnkjær Øllgaard
Marketingansvarlig
Busch Vakuumteknik A/S

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Send til en kollega

0.047