23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Introduktion af Scanel International A/S' infrastruktur afdeling

Hos Scanel International er vi stolte af at kunne præsentere vores projektledere Kenneth og Andreas fra vores infrastruktur afdeling.

Afd. 80 (infrastruktur) opererer primær i e-mobility miljøet hvor vi monterer ladestandere, store som små, samt højspændings stationer. Vi har en bred vifte af services vi tilbyder vores kunder. Så de kommer i mål i en meget travl hverdag, hvor lokationen kan være gået til en af konkurrenterne dagen efter. Derfor tilbyder vi gerne en samlet pakke af myndighedsbehandling, tegnings materiale/ design layout, Entreprenør arbejde samt selvfølgelig el installationer.

Kenneth er 33 år gammel og er oprindeligt uddannet elektriker og har været i faget i 17 år.
Han har været hos Scanel siden 2018 hvor han har videreuddannet sig til projektleder.

På nuværende tidspunkt har vi en del i pipeline men ikke det store som er endelig accepteret. Men fremtiden ser generelt spændende ud, udtaler Kenneth.

Andreas er 26 år og startede som 18 årig sit arbejde i branchen, som lærling her ved Scanel, hvor han blev udlært i 2020, og siden hen er startet på en akademiuddannelse i el-installation. Det er derfor efterhånden blevet til små 8 år i virksomheden.

I løbet af den periode har jeg haft med den maritime og industrielle sektor at gøre både i ind og udland.

I dag går min dagligdag både med den projekterende og eksekverende del af projekterne i afdelingen infrastruktur, som primært omhandler ladestandere.

Det er spændende at være med til at komme på løsningerne og på samme tid få en masse feedback fra mine kollegaer.

Derudover er det skønt at være med til at forbedre den danske infrastruktur, ved at gøre de grønne løsninger endnu mere eftertragtet, udtaler Andreas.

Vidste du at du kan bliver Kenneth og Andreas' nye kollegaer? Vi søger både en forsyningsoperatør - voksenlærling samt en elektriker til opsætning af el-laderstandere. Nysgerrig for at vide mere om disse stillinger? Så klik her: Ledige job

Kunne du tænke dig at vide mere om vores infrastruktur afdeling så klik her: Infrastruktur

Scanel International A/S
Havnepladsen 12
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66630315
P nummer: 1010000323

Kontaktperson

SIA
Scanel International A/S
+45 96 22 32 42 info@scanel.dk

Send til en kollega

0.047