23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Historisk dag på MARTEC: Tillykke til første skibsførere på bachelorniveau

Det var en historisk dag på MARTEC i dag, hvor 4 nye skibsførere på professionsbachelorniveau dimitterede og blev sendt ud i ”den virkelige verden”. Her er der hårdt brug for deres kompetencer, og alle 4 har da også for længst fået job i danske rederier.

Dagen blev festligholdt sammen med pårørende og undervisere og ledelse fra MARTEC og med en talerrække, som bestod af Pia Ankerstjerne, direktør for MARTEC, Angelika Rasmussen, Uddannelseskonsulent Danske Rederier og John Lamp, 2. viceborgmester Frederikshavn

”Vi er både stolte og trygge ved at sende jer ud i verden. Vi ved, at vi har klædt jer godt på til at lede og styre skibet sikkert og trygt. I vil gradvist få mere og mere ansvar på skibene og vi vil trygt sejle med jer”, lød det bl.a. fra direktør Pia Ankerstjerne.

Angelika Rasmussen fra Danske Rederier ønskede i sin tale dimittenderne tillykke med, at de havde mod til at søge ind på en ny uddannelse på MARTEC og med, at de har en uddannelse, som kan give dem gode og velbetalte jobs hele livet – uanset om de vil arbejde til søs eller på land.

Fra viceborgmester John Lamp var der også et stort tillykke med, at dimittenderne går ud i verden med en spritny og up-to-date skibsfører- og lederuddannelse.

De 4 færdiguddannede skibsførere er:

  • Matilde Jedig Skjærbæk
  • Cliff Skovdam Pedersen
  • Max Thorhauge Jensen
  • Malthe Hiort Reinert

Uddeling af priser
Borgmesterens pris blev uddelt af Viceborgmester John Lamp og gives til en lokalt forankret studerende, som har udvist godt kammeratskab gennem uddannelsen. Præmien gik i år til Matilde Jedig Skjærbæk

Uddannelseskonsulent Angelika Rasmussen fra Danske Rederier uddelte flidspræmie til Matilde Jedig Skjærbæk, som har bidraget med input og erfaringer både som studieambassadør men også ved forskellige møder og events, som Danske Rederier har inviteret til. 

Co-Søfart uddelte præmie til Max Thorhauge Jensen.

MARTEC
Hånbækvej 54
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70771128
P nummer: 1003422967

Kontaktperson

AGE
Anette Grønhøj Eriksen
ang@martec.dk

Send til en kollega

0.047