23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scanel International A/S lancerer Scanel Green Energy

Scanel Green Energy er lanceret for at servicere den grønne omstilling 

Danmark-baserede Scanel International, et førende ingeniørfirma til den maritime og industrielle sektor, lancerer el-divisionen, Scanel Green Energy, for at støtte den globale udbygning af vedvarende energiprojekter.

Scanel International åbner ny division, Scanel Green Energy, da firmaet udvider sin ambition på tværs af energi værdikæden. Den nye enhed, der opererer inden for Scanel Internationals portefølje, er allerede godt på vej og har underskrevet projekter med nogle af industriens sværvægtere Bladt Industries og Aarsleff, blandt andre. 

"Vi er meget entusiastiske over lanceringen af Scanel Green Energy og de bemærkelsesværdige kunder, vi allerede er privilegerede at betjene," udtaler Scanel International CEO, Jakob Grønkjær. "Scanel har været i branchen siden 1991 og har tjent mange nøglesektorer i Danmark på et fundament af tillid, respekt og retfærdighed. Vi glæder os til at servicere nye kunder i energisektoren med de samme værdier."

Scanel Green Energy vil stræbe efter at drive vedvarende energiydelse med ekspertydelser inden for elektrisk ingeniørarbejde og fastholde sit fokus på projekter inden for vind, sol, power-to-x, EV-lade stationer, biomasse og lagring. 

Den nyligt dannede division ledes af vindindustriens veteran og teknologileder, Torben Hvid Larsen, tidligere hos Vestas Wind Systems, MHI Vestas Offshore Wind og Corio Generation. Torben bringer en dyb forståelse af at levere teknologiske løsninger af høj kvalitet i stor skala - erfaring der matcher den voksende divisions globale ambitioner. 

"Scanel Green Energy vil støtte energiomstillingen på lang sigt. Vi er her for at gøre en forskel. Vores fokus vil være at levere maksimal værdi for hvert projekt og udføre arbejdet på en sikker måde" udtaler Torben. 

"På grund af vores erfarne mennesker kan vi tilbyde en unik blanding af ekspertise, pålidelighed og opfindsomhed - dette betyder, at vi altid vil skubbe grænserne for at levere på industriel skala uden nogensinde at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed." 

"Vi har arbejdet hårdt bag kulisserne de sidste par måneder og er klar til at afsløre en visionær strategi i de kommende uger - et program, der vil tillade os at levere vores ingeniør-ekspertise i stor skala for at støtte industrialiseringen af den vedvarende energisektor." 


Med base i Aalborg, er Scanel Green Energy aktivt involveret i projekter i Danmark og forbereder sig på kommende projekter i Storbritannien og Europa, og firmaet har for nylig åbnet et datterselskab i Storbritannien. Virksomheden har øje for yderligere global ekspansion, da efterspørgslen efter dens ingeniørtjenester accelererer.

Om Scanel International

Grundlagt i 1991 leverer Danmark-baserede Scanel International A/S integrerede tekniske systemer, udstyr, komponenter og tjenester til den maritime, industrielle, erhvervs- og vedvarende energisektor. Virksomhedens ekspertise ligger i design og ingeniørarbejde, projektstyring, elektrisk installation, elektromekanisk service, kontrolsystemer, navigation og kommunikation, specialistpersonale og ad hoc-bemanding. Virksomheden er kendt globalt for pålidelige løsninger, hurtig responstid, troværdighed og erfarne medarbejdere. Scanel er blevet certificeret inden for følgende områder: Kvalitet (ISO 9001), Miljø (ISO 14001) og Arbejdsmiljø (ISO 45001). Vores mål er at tiltrække, udvikle, støtte og fastholde de rette medarbejdere med de rette kompetencer på de rette stillinger gennem løbende uddannelse og kompetenceudvikling.

Om Scanel Green Energy

Scanel Green Energy er en division af Danmark-baserede Scanel International, en førende leverandør af ingeniørtjenester til den maritime, industrielle og erhvervssektor. Lanceret i marts 2024, søger den nye division at drive ydeevnen for vedvarende energi med ekspert elektroteknik. Mens vores forpligtelse er at støtte energiomstillingen på lang sigt og levere maksimal værdi for hvert projekt, er vores løfte at levere til tiden - hver gang. Bygget på en stærk kultur af tillid og værdier, der er arvet fra moderselskabet Scanel International, er Scanel Green Energys opfindsomhed betroet af førende virksomheder inden for vedvarende energi som Bladt Industries og Aarsleff, blandt andre. For mere information om Scanel Green Energy, besøg www.scanel.dk/segments/green-energy/.

Scanel International A/S
Havnepladsen 12
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66630315
P nummer: 1010000323

Kontaktperson

THL
Torben Hvid Larsen
COO
+45 2223 5526 tbl@scanel.dk

Send til en kollega

0.046