23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød os på World Maritime Forum i København den 27. og 28. februar

Kom forbi stand 22 på WORLD MARITIME FORUM og få indblik i den rådgivning og service, vi yder til rederier om søfarendes mentale trivsel og tryghed. Du kan blandt andet møde vores konsulenter Rolf, Anna og Peter, og Jacob, der er faglig leder.

Et godt psykisk arbejdsmiljø kan ses på bundlinjen.

Det psykiske arbejdsmiljø dækker over en lang række forhold på arbejdspladsen, som fx organisation og teknologi, samarbejdet mellem medarbejdere og ledelse og kollegaer imellem.

Blandt andet på skibe er det ekstra relevant at fokusere på det psykiske arbejdsmiljø, fordi besætningen bor og arbejder sammen på skibet i længere perioder.

Et godt psykisk arbejdsmiljø fremmer arbejdsglæden og produktiviteten. Derimod vil der ofte være en lang række negative konsekvenser forbundet med et dårligt psykisk arbejdsmiljø.

I SEA HEALTH & WELFARE beskæftiger vi os med trivsel og psykisk arbejdsmiljø i bred forstand. Vi udvikler redskaber og indsamler viden, som kan bruges direkte til fremme af trivslen om bord.

VI HAR STOR ERFARING MED AT:

  • bistå rederier med kortlægning af trivslen og i samarbejde med ledelse og medarbejdere at skabe en proces, der kan fremme trivslen.
  • bistå rederier med konkret konsulentbistand i forhold til udfordringer i forbindelse med sygefravær, fastholdelse, konfliktløsning og kommunikation mellem skib og kontor.
  • afholde kurser eller temadage tilpasset et konkret rederi eller skib vedrørende god ledelse, stresshåndtering, konflikthåndtering og samarbejde mellem skib og kontor.

Læs mere om chikane, mobning og krænkende adfærd her

Læs mere om stress i søfart her

Læs mere om psykisk arbejdsmiljø her

SEA HEALTH & WELFARE
Højnæsvej 56
2610 Rødovre
Rødovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28878923
P nummer: 1003419232

Kontaktperson

TL
Troels Leth
Kommunikationsansvarlig
tle@shw.dk

Send til en kollega

0.063