23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Renset spildevand uden brug af kemi

Gertsen & Olufsen Bioreactors leverer effektiv rensning af spildevand fra offshore og skibsfarten.

”Da de første regulativer om rensning af spildevand kom, tilbage i 2001, var vi klar til at levere et anlæg der nedbryder spildevandet biologisk,” siger salgschef Thomas Højbo Hansen, Gertsen & Olufsen Bioreactors. ”Vores løsning er en mere miljørigtig løsning, hvor spildevandet renses ved hjælp af bakterier og slutrenses for kolibakterier med ultraviolet bestråling. Det betyder at det rensede spildevand, som pumpes ud i havet, indeholder minimale mængder af kemikalier, som for eksempel klorin, hvis noget overhovedet. Hvis et spildevandsanlæg benytter klorin til at fjerne kolibakterier, i stedet for ultraviolet bestråling, så frigøres der i processen klor til skade for havmiljøet”.

Vi leverer individuelt tilpassede løsninger 
”Mange af de anlæg vi leverer, er tilpasset lige netop det skib, anlægget skal installeres i. Det giver os en stærk markedsposition, og vores kunder nyder samtidig, at de altid kan komme i kontakt med os, efter anlægget er installeret.  Rensningsanlæggene der installeres til nybyg, er ofte lokale, billigere løsninger uden de nødvendige kravsspecifikationer. Det er uhensigtsmæssigt for redderne, for på sigt vil anlægget skulle udskiftes for at leve op til kravene. Derfor oplever vi, at rederne henvender sig med ønske om retrofit på anlæg vi ikke selv har leveret. Bedre reference er svær at opnå” slutter Thomas.

Kravene for kvaliteten af det spildevand, der sendes ud i havet fra skibene, strammes løbende, og derfor er Gertsen & Olufsen konstant på tæerne for at være på omgangshøjde, eller foran lovgivningen. 

Læs mere på hjemmesiden eller kontakt G&O Bioreactors direkte for mere information.

 

 

 

G&O Maritime Group
Solvang 22
3450 Allerød
Allerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16314897
P nummer: 1001077692

Kontaktperson

THH
Thomas Højbo Hansen
Head of Sales, Bioreactors
+45 61610265 thh@g-o.dk

Send til en kollega

0.063