23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gummi sikrer det stærke løft

Når sugekoppen skal løfte mere end et ton stiller det høje krav til kvaliteten.

En stor industriel sugekop med løftekapacitet på over 1.000 kilo er ikke hverdagskost hos Gravlund Industrigummi, men da opgaven landede på skrivebordet, blev udfordringen modtaget med glæde.

For at kunne suge og fastholde et emne med så høj vægt kræves en stærk og fleksibel gummikompound. Dertil er der behov for en helt perfekt støbning på stålrammen. Sikkerhedshensyn betød desuden, at kundens godkendelsesprocedure krævede at sugekoppen kunne løfte to tons; det dobbelte af den almindelige kapacitet.

Mange årtiers erfaring med gummikompounds og gummi-metalforbindelser kombineret med et stærkt samarbejde med kunden og værktøjsmageren betød, at den krævende test blev bestået i første forsøg. I dag leverer Gravlund Industrigummi jævnligt nye eksemplarer af den imponerende konstruktion til kunden.

God kommunikation og hurtig respons er blandt nøgleingredienserne i et godt samarbejde. Derfor kan du med fordel vælge en solid, dansk gummileverandør til din næste opgave.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047