23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CSRD-direktivet - hvem, hvad, hvor og hvordan?

Jo før du kommer i gang med CSRD, jo bedre. Der er plads på kurset CSRD-bæredygtighedsrapportering den 29. februar, 13. marts, 11. april og 7. november. Hvor længe tør du vente?

Den 5. januar 2023 trådte EU's Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) i kraft, men hvad betyder det egentligt for dig? Er din virksomhed omfattet? Hvad skal du indberette til hvem og hvornår? Og hvad betyder alle de der forkortelser som SDG, ESG og CSRD?

Lad os tage den fra toppen. De nye regler i CSRD skal sikre, at investorer og andre interessenter har adgang til nødvendig information for at vurdere virksomhedernes indvirkning på mennesker, miljø, klima og andre bæredygtighedsspørgsmål.

I første omgang omfatter CSRD større virksomheder, der opfylder mindst to af følgende kriterier:

  • en nettoomsætning på mindst €40 millioner
  • en balance på mindst €20 millioner
  • og mere end 250 ansatte.

Men da de større virksomheder er nødsaget til at hente data i deres leverandørkæder, vil små og mellemstore virksomheder også blive mødt af krav om afrapportering, hvis de fortsat ønsker at være leverandører til de større virksomheder. Det er dermed højst usandsynligt, at CSRD ikke også rammer din virksomhed i et eller andet omfang.

Og jo før du kommer i gang, jo bedre. CSRD skal nemlig afrapporteres første gang i 2025, og der er ingen tvivl om, at der er store konkurrencemæssige fordele i at kunne levere den rette data til kunder, leverandører og andre interessenter.

Derfor præsenterer Charlotte Thy terminologi, nøglebegreber og problemstillinger inden for CSRD og ESG, og klæder dig på til at håndtere din virksomheds bæredygtighedsrapportering i henhold til CSRD. Der er plads den 29. februar, 13. marts, 11. april og 7. november. Hvor længe tør du vente?

Se datoerne og tilmeld dig...

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

Send til en kollega

0.042