23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scanel International A/S deler betydningsfulde ESG-initiativer

Vi er glade for at dele nogle spændende nyheder fra Scanel International A/S vedrørende vores seneste ESG-rapport.

Miljømæssig bæredygtighed:

Scanel International A/S er engageret i at reducere vores miljøpåvirkning og har implementeret innovative løsninger for at mindske vores carbon footprint. Dette inkluderer investeringer i energieffektivitet, affaldsminimering og brugen af ​​bæredygtige materialer i vores produktionsprocesser.

Social bæredygtighed:

Vi anerkender vigtigheden af at støtte vores samfund og sikre trivsel for vores medarbejdere. Scanel har indført initiativer, der fokuserer på medarbejderes sundhed og trivsel, mangfoldighed og inklusion samt styrkelse af lokalsamfundet gennem velgørende aktiviteter og samarbejder.

Ledelsesmæssig bæredygtighed:

Vores ledelse forpligter sig til gennemsigtighed og ansvarlighed. Vi sikrer, at vores forretningspraksis overholder de højeste standarder for god ledelse, etisk adfærd og risikostyring.

Hos Scanel International A/S er vi stolte af at gå forrest inden for ESG, og vi fortsætter med at stræbe efter at være en bæredygtig kraft for forandring. Vi opfordrer vores følgere til at læse den fulde ESG-rapport for mere detaljerede oplysninger.

Vi sætter pris på jeres støtte og ser frem til at fortsætte rejsen mod en mere bæredygtig fremtid sammen.

 

Scanel International A/S
Havnepladsen 12
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66630315
P nummer: 1010000323

Kontaktperson

SIA
Scanel International A/S
+45 96 22 32 42 info@scanel.dk

Send til en kollega

0.047