23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny effektiv hydraulisk donkraft

Er du på udkig efter en ny hydraulisk donkraft? NOS A/S tilbyder et stort udvalg af forskellige hydrauliske donkrafte til konkurrencedygtige priser.

BVA hydraulisk donkraft er et kraftfuldt og alsidigt løfteværktøj, der anvender hydraulisk tryk til at løfte og understøtte tunge genstande. Denne type donkraft er en uundværlig enhed i mange industrier og værksteder, hvor der er behov for at løfte lastbiler, biler, maskiner og andre tunge genstande. BVA donkrafte er et godt valg, hvis du ønsker effektivitet og præcision, når der skal løftes tunge genstande.

NOS A/S har en løsning til stort set enhver applikation af løft, skub, træk eller bøjning til de fleste industrielle og kommercielle virksomheder. BVA løftesystemer fås i mange forskellige konfigurationer alt lige fra hydrauliske donkrafte til bærbarenheder f.eks. Enkeltvirkende donkrafte, Dobbeltvirkende donkrafte, Donkrafte m. hulcylinder, Træk donkrafte, Hydraulisk hånd pumpe, Korte løfte donkrafte, Flade donkrafte og Flad donkraft sæt. 

Læs mere om BVA hydrauliske donkrafte 

NOS A/S
Overholm 7
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32291317
P nummer: 1015402969

Send til en kollega

0.063