23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hurtig. Fleksibel. Gravlund.

Fra første kundekontakt til godkendt udfaldsprøve på tre uger. Det er hverdag hos Gravlund Industrigummi, som sætter en ære i hurtig respons og levering.

Ikke ikke unikt tilfælde er denne opgave, hvor kunden udleverede en gammel udfaldsprøve som udgangspunkt for opgaven, da tegningen ikke længere kunne fremskaffes. Kombineret med en dialog om kravene til det færdige produkt var der rigelig information til at kunne lave et tilbud på fremstilling af støbeform, udfaldsprøver og en produktion af 500 emner.

Med kundens godkendelse blev den gamle udfaldsprøve målt op og en støbeform sat i produktion. Inden tre uger var gået, modtog kunden de første udfaldsprøver og støbeformen var klar til produktion hos Gravlund Industrigummi.

Vigtigheden af en hurtig respons kan ikke overvurderes, og derfor er det en prioritet hos den danske gummifabrik, at der altid er plads til en hasteopgave når en kunde banker på døren. Det er med til at holde alle i virksomheden skarpe på effektivitet og kvalitet - og sikre tilfredse kunder, der kommer tilbage med nye opgaver.

Har du brug for en fleksibel samarbejdspartner, som arbejder effektivt uden at slække på kvaliteten? Kontakt os allerede i dag på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.078