23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skjult befæstelse: PEM® Ghost™ åbner for elegante designmuligheder

Mekaniske befæstelse fra Hans Buch giver unikke og elegante designmuligheder med skjulte komponenter til låsemekaniske løsninger.

Hans Buch tilbyder et bredt program af mekaniske løsninger og komponenter fra leverandøren PennEngineering® og deres PEM®-produktprogram. 

Det gør vi pga. deres innovative tilgang til produktudvikling inden for mange typer af presbefæstelse, skruer, bolte, møtrikker, nitter og andre typer af mekanisk befæstelse, som samlet løser ethvert unikt og kundetilpasset behov. 

Stigende efterspørgsel på skjulte monteringselementer

Med en stigende efterspørgsel fra den brede industri har PennEngineering® udviklet en ny type af monteringselementer, som, når de er monteret i applikationerne, er skjult for det blotte øje.

Navnet er meget relevant PEM® Ghost™, og løsningen åbner for nye og mere elegante designløsninger med fokus på æstetik og øget sikkerhed; for ikke alene giver skjulte monteringselementer en ubrudt overflade og en usynlig samling – det øger også sikkerheden og bidrager til at hindre adgang til dine applikationer fra udefrakommende og uvedkommende.

PEM® Ghost™-teknologien er magnetisk

Befæstelsesteknologien består af en stift og en ”holder”, som begge monteres på indersiden af kabinettet i din applikation. Et magnetisk værktøj frigør og afmonterer låsemekanismen for nem adgang. 

Derudover sikrer teknologien en ubrudt overflade, og løsningen kan erstatte mange typer af mindre skruer, bolte, møtrikker og bøsninger, som konventionelt vil blive fastgjort på ydersiden af en applikation.

Hos Hans Buch har du mulighed for at høre meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med nye designmuligheder med PEM® Ghost™ Fasteners, som fås i mange størrelser, længder og bredder, og som kan tilpasses mange unikke behov.

Læs mere: ”PEM® Ghost™ befæstelse: Skjult og sikker låsemekanisme

Læs om vores mekaniske løsninger og mekanisk befæstelse

I Hans Buch har vi samlet et overblik til dig over vores mest populære kategorier til dig, der arbejder med mekaniske komponenter og metalbearbejdning. Her finder du f.eks. også udtræksskinner og transporthjul til den brede industri.

Kontakt Hans Buch for teknisk rådgivning eller få hele overblikket her: ”Mekaniske løsninger til mange anvendelsesmuligheder

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med på vores LinkedIn-side og bliv klogere på, hvordan vi arbejder i Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Kontaktperson

KHB
Kundeservice, Hans Buch
Kundeservice
+45 43 68 50 00 kundeservice@hansbuch.dk

Send til en kollega

0.047