23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GEMÜ åbner et nyt marked

Med en passende produktportefølje er GEMÜ en pålidelig og kompetent partner, når det gælder produktion af kultiveret kød.

Produktionen af kultiveret kød er baseret på kendte bioteknologiske processer, der er de samme som i andre store cellekulturapplikationer. Til dette fremtidige marked tilbyder GEMÜ komplette ventiler samt måle- og reguleringssystemer fra én leverandør.  

Kultiveret kød er et støt voksende marked, der repræsenterer en effektiv og bæredygtig mulighed for den fremtidige kødforsyning. GEMÜ er på vej ind på dette marked og bliver takket være sin ekspertise en kompetent partner for producenter af kultiveret kød. Som med andre store cellekulturapplikationer som for eksempel antistofbehandlinger bruges en eller flere bioreaktorer, som udgør systemets kerne, i produktionen. Desuden er der brug for hjælpeprocesser som for eksempel vandbehandling, filtrering, varme- og kølekredsløb. Som verdens førende leverandør af ventiler og reguleringssystemer til den farmaceutiske industri, bioteknologien og fødevareindustrien kan GEMÜ understøtte disse processer optimalt med de rette komponenter og den rette ekspertise.

GEMÜ tilbyder passende løsninger til produktion af kultiveret kød til både aseptiske og ikke-aseptiske områder.
Membranventiler (f.eks. GEMÜ 650, GEMÜ 653, GEMÜ 687) og membransædeventiler (f.eks. GEMÜ 657, GEMÜ F40) anvendes hovedsageligt til krævende, aseptiske procestrin som inokulering af bioreaktoren eller overførsel af cellerne mellem bioreaktorerne. Drænoptimerede tankbundventiler baseret på membranventilprincippet garanterer aseptisk cellehøst med minimalt produkttab.

Til laboratoriefasen inden for kultiveret kød garanterer skræddersyede og individuelt tilpassede engangsløsninger den nødvendige processikkerhed og fleksibilitet.
Hjælpeprocesser, hvor medierne ikke kommer i kontakt med overflader, der kommer i kontakt med produktet, klassificeres som ikke-aseptiske anvendelser og spiller også en vigtig rolle hos GEMÜ. Takket være den omfattende produktportefølje kan sædeventiler (f.eks. GEMÜ 550, GEMÜ 554), butterflyventiler (f.eks. GEMÜ R480, GEMÜ R490) eller kugleventiler (f.eks. GEMÜ B22, GEMÜ 24) bruges til dette formål.

"I kombination med automatiseringskomponenter, der kan udvides, er vores ventiler teknisk meget velpositionerede til at understøtte og drive det nye marked for kultiveret kød fra laboratoriefasen til kommerciel produktion", siger Tibor Tot, der er Business Development Manager i forretningsenheden Pharma, Food & Biotech.

Gemü ApS
Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30497643
P nummer: 1013189894

Kontaktperson

SAHH
Stefan A. H. Holmgren
Operations Manager
+45 70222516 stefan.holmgren@gemue.dk

Send til en kollega

0.046