23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt katalog over procesinstrumenter

Lemvigh-Müller har lavet et omfattende katalog for dem, der arbejder med procesinstrumenter. Med kataloget får du produkter og viden ét sted. Kataloget gør det nemt at købe procesinstrumenter hos Lemvigh-Müller.

Vi har lagt hovedvægten på måling af de fysiske parametre:
• Flow og mængde
• Niveau i væsker og faste stoffer
• Tryk og differenstryk
• Temperatur
• Men også traditionelle procesinstrumenter som enkeltsløjfe regulatorer, ventilpositionere og vejeudstyr indgår i vores nye katalog

Vi gør det nemt at finde det rigtige instrument i kataloget. Der er stregkoder for alle de præsenterede instrumenter, og på LMe- partmer findes pris og lagerstatus meget nemt.

Hvorfor skal du købe procesinstrumenter hos Lemvigh-Müller?
Fordi Lemvigh-Müller er industriens logistik- og kompetencepartner med et meget bredt leveringsprogram inden for el, VVS, værktøj, beklædning, automationskomponenter og teknisk udstyr.

Vi har opbygget viden og erfaring om anvendelse og specifikation af procesinstrumenter inden for alle brancher, og kan vejlede i at finde den optimale løsning for din måleopgave og sikre funktion og holdbarhed. Samtidig kan vi sikre systemintegration med styresystemer og scada system, da supportafdelingen i Lemvigh-Müller behersker og dagligt arbejder med alle disse discipliner. Lemvigh-Müller har valgt Siemens, som primær leverandør af procesinstrumenter, men leverer også andre produkter efter opgavens art.

Lemvigh-Müller tilbyder uddannelse i procesinstrumentering på netop det niveau du behøver, hvad enten det er helt fra begyndelsen, hvis du lige har fået beriget dit job med ansvaret for jeres procesinstrumentering, eller du mangler sparring til valg af et kompliceret målepunkt med ekstreme proceskonditioner. I begge tilfælde starter løsningen med at kontakte os på 3695 7301 eller automation@lemu.dk

Kontakt din sædvanlige kontaktperson for yderligere info eller et evt. eksemplar af kataloget. Eller download kataloget på www.lemu.dk/download under ”Industriteknik”.

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.047