23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DS Stålkonstruktion A/S med til DSE Messen

DS Stålkonstruktion A/S deltager for første gang på DSE Messen i Aalborg den 12. og 13. oktober 2016 i Gigantium, Aalborg

DS Stålkonstruktion A/S oplever kraftig vækst i både ind- og udland, og det kræver dygtige og innovative medarbejdere. Det er grunden til, at vi gerne vil i dialog med ingeniør- og konstruktør-studerende.

Derfor deltager DS Stålkonstruktion A/S på DSE Messen i Aalborg, som De Studerendes Erhvervskontakt (DSE) står bag. Messens formål er, at bringe studerende og virksomheder fra hele Danmark sammen, så de studerende kan se hvilke muligheder der åbner sig på arbejdsmarkedet.

”Vi vil gerne fortælle om de muligheder, der er forbundet med at arbejde med stål i en moderne dansk industrivirksomhed. Vi er en meget løsningsorienteret og innovativ virksomhed, med mange kompetente medarbejdere, der samarbejder på tværs i hele organisationen. Dét er vi overbeviste om, at de studerende vil finde attraktivt, når de skal til at søge job,” siger administrerende direktør Kent Hejn Kristensen fra DS Stålkonstruktion A/S.

DS Stålkonstruktion A/S er en international orienteret virksomhed med kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere i hele Europa. Det giver også en mulighed for, at komme ud at rejse med jobbet, hvilket mange unge finder interessant. På messen kan de studerende møde både unge og mere erfarne medarbejdere fra DS Stålkonstruktion A/S.

Mirza, han er en af de unge medarbejdere hos DS Stålkonstruktion A/S, der fik job som nyuddannet bygningsingeniør. Han er 29 år og har gennem sine fem års ansættelse opnået solide kompetencer indenfor bærende stålkonstruktioner.

Mirza fortæller: ”Jeg arbejder i en kompleks og udfordrende hverdag, hvor jeg udfører statiske beregninger og 3D modellering samtidigt. Der arbejdes på mange forskellige projekter og konstruktionstyper, som kan variere fra projekt til projekt, derfor er jeg en del af løsningen på projektet; det tiltaler mig, at blive udfordret fagligt og tage ansvar for de stillede opgaver.”

”Selvom der arbejdes med tonstunge elementer, kræver vores projektering millimeterpræcision, for at sikre at konstruktionerne kan bære den last, de er beregnet til. Vi arbejder trods alt med den bærende del af byggeriet,” pointerer Mirza.  

Det er dygtige medarbejdere som Mirza, der ønsker en faglig udfordrende hverdag, DS Stålkonstruktion A/S gerne vil have flere af, og som vi håber at komme i dialog med på DSE Messen.
Messen holdes den 12.-13. oktober 2016 i Gigantium, Aalborg

DS Stålkonstruktion A/S
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1001799816

Kontaktperson

TJA
Trine Juul Axelsen
Marketingchef
+45 96 57 28 18 tja@ds-gruppen.dk

Send til en kollega

0.047