23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt samarbejde

Scanel International A/S har pr. 1. januar 2024 indgået et samarbejde med Huset KOX om at hjælpe mennesker, på kanten af arbejdsmarkedet ind i et arbejdsfællesskab.

Scanel vil fungere som rollemodel under hele forløbet, og de medarbejdere der er tilknyttet projektet, vil have mulighed for at komme på virksomhedsbesøg og se hvad det de laver bliver anvendt til, samt kunne stille spørgsmål til projektleder eller andre ansatte på pladsen. 
Under besøget vil det også blive synliggjort, at det arbejde der er blevet fremført af den enkelte medarbejder bliver brugt og har skabt værdi for Scanel.

Scanel ønsker at bidrage til at understøtte FN’s verdensmål, herunder verdensmål 8, som bl.a. beskriver at flere skal være en del af arbejdsfællesskabet, herunder personer med særlige behov.  
Det vil være rigtig godt hvis Scanel kan bidrage til at personer med et særligt behov, vil få en hverdag med noget at stå op til og være med til at give disse personer nogle nye oplevelser udtaler Sebastian Ottesen – (Head of Projects, Wind).

For Scanel håber vi at samarbejdet kan mindske tiden på pladsen for vores ”Skilled workers” og at vi samtidig bidrager til et godt socialt økonomisk projekt, udtaler Steffen Mose – (Project manager, Wind) der kommer til at have kontakten med de nye medarbejdere.

På sigt håber Scanel at kunne oparbejde et større samarbejde med AOF, så de vil kunne påtage sige større opgaver.

Scanel International A/S
Havnepladsen 12
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66630315
P nummer: 1010000323

Kontaktperson

CB
Camilla Bjerg
Marketing Koordinator
cab@scanel.dk

Send til en kollega

0.047