23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Elektro Gruppen udvider med ny afdeling på Sjælland

2. januar 2024 er en Milepæl for Elektro Gruppen A/S - vi har nemlig åbnet en ny afdeling!

Vi starter det nye år med en spændende nyhed! Elektro Gruppen er stolte af at annoncere åbningen af vores nye afdeling i Albertslund på Sjælland fra og med den 2. januar 2024. Det er en milepæl i vores fokus på at styrke vores landsdækkende service og bringe vores ekspertise og kompetencer tættere på vores kunder.

 

Tættere på vores kunder
Med denne udvidelse bringer vi Elektro Gruppens ekspertise og service tættere på vores kunder i Sjælland-regionen. Vi tilbyder selvfølgelig det fulde spektrum af vores tjenester, men hovedfokus vil til at starte med være på liftservice, kompressorer, trykluft samt nitrogensystemer og gasgeneratorer.

”Vi har glædet os meget til at få søsat den nye afdeling i Albertslund og til at fortsætte med at levere kvalitetsløsninger – nu endnu tættere på alle vores kunder rundt omkring i hele Danmark,” fortæller Morten Frølund Petersen, direktør og medejer i Elektro Gruppen.

 

Lokal tilstedeværelse, global kvalitet
I Elektro Gruppen er vi stolte af at kunne kombinere lokal tilgængelighed med globale kvalitetsstandarder. Vores team på Sjælland består af erfarne fagfolk, som er klar til at levere den samme høje service og ekspertise, der er en del af Elektro Gruppens DNA.

Vores afdeling i Albertslund er designet til at være en praktisk base for vores servicemontører og salgsrådgivere på Sjælland, så vi hurtigere kan hjælpe vores kunder lokalt

 

Hvad betyder det for vores kunder på Sjælland?

  • Lokal ekspertise: Med vores nye afdeling bringer vi vores ekspertise inden for bl.a. nitrogen, gasgeneratorer, kompressorer og lifte direkte til din virksomhed.
  • Hurtigere service: Vores lokale tilstedeværelse betyder hurtigere respons og service for vores kunder i regionen.
  • Samme høje kvalitet: Som altid, kan du forvente den samme høje standard af service og produkter, som er kendetegnet for Elektro Gruppen.

 

Adresse og kontaktinformation på vores Sjællandsafdeling

  • 📍 Holsbjergvej 28, 2620 Albertslund
  • 📞 98 820 700
  • 📧 mch@trykluft.dk

Elektro Gruppen: Din samarbejdspartner og one stop shop – uanset hvor i Danmark du befinder dig. 

Elektro Gruppen A/S
Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21522775
P nummer: 1000271610

Kontaktperson

NSR
Nanna Stendal Rasmussen
Kommunikations- og marketingansvarlig
+45 24206699 nsr@elektro.dk

Send til en kollega

0.047