23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch Vakuumteknik AB opkøber VakuumExperten i Sverige AB

Busch Vakuumteknik AB har købt VakuumExperten i Sverige, en virksomhed specialiseret i vakuumteknologisk vedligeholdelse. Opkøbet styrker Buschs serviceydelser inden for føde- og drikkevareindustrien, og VakuumExperten vil blive fuldt integreret i Busch Vakuumteknik AB med alle medarbejdere overtaget af Busch. Købet udvider Buschs sortiment med komplementære serviceydelser.

Busch Vakuumteknik AB køber den Göteborg-baserede servicevirksomhed VakuumExperten i Sverige AB, som er specialiseret i forebyggende og afhjælpende vedligeholdelsesarbejde inden for vakuumteknologi.

"Opkøbet af VakuumExperten er i overensstemmelse med vores løfte til vores kunder om at give dem høj produktionstilgængelighed og de bedst mulige produkter og serviceydelser. Vi glæder os til nu at kunne tilbyde dem et endnu mere omfattende udvalg af vakuumservice i føde- og drikkevareindustrien," fortæller Magnus Johansson, administrerende direktør for Busch Vakuumteknik AB.

VakuumExperten vil være fuldt integreret i Busch Vakuumteknik AB. Virksomheden vil fortsat yde uafbrudt service til sine kunder og beholde sine eksisterende leverandører. Alle medarbejdere hos VakuumExperten overtages af Busch.

VakuumExperten i Sverige AB blev grundlagt i 2001 og har siden udvidet sin markedstilstedeværelse støt gennem høj kvalitet og kundefokus. Virksomheden har et meget godt ry, især inden for fødevareindustrien.

Med købet af VakuumExperten vil Busch Vakuumteknik AB udvide sit allerede brede sortiment med komplementære serviceydelser.

 

Om Busch:

Busch Vakuumteknik AB er et helejet datterselskab af den tyske virksomhed Busch Vacuum Solutions, en af verdens største fabrikanter af vakuumpumper, vakuumsystemer, blæsere og kompressorer. 

Den omfattende produktportefølje omfatter løsninger til vakuum- og overtryksapplikationer i alle industrier, såsom kemikalier, plastik, semicon, medicinsk teknologi og levnedsmidler. Dette omfatter også design og konstruktion af skræddersyede vakuumsystemer og et verdensomspændende servicenetværk. 

Busch gruppen er en familievirksomhed, der administreres af Busch familien. Mere end 3.800 medarbejdere i mere end 69 virksomheder i over 45 lande verden over arbejder for Busch Vacuum Solutions. Busch har hovedkvarter i Maulburg, Baden-Württemberg, i grænseområdet mellem Tyskland – Frankrig – Schweiz. Bortset fra Maulburg producerer Busch på sine egne produktionsanlæg i Schweiz, USA, Storbritannien, Tjekkiet, Sydkorea, Indien og Kina.

 

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.047