23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Formstøbte membraner og bælge efter specialmål

Gravlund Industrigummi producerer specialtilpassede membraner og bælge i egne, danske produktionsfaciliteter.

En membran skal typisk være stærk, kunne modstå tryk og have en bevægelig struktur, så den effektivt kan adskille to forskellige miljøer. Designet afgør om funktionaliteten bliver optimal, så membranen kan opfylde de ønskede krav til slidstyrke og bevægelighed.

Vi rådgiver om den optimale udformning og det materiale, der er mest velegnet til det miljø, membranen skal indgå i. Membranerne kan leveres med indstøbt lærred, gevindindsatser og lignende. Er der specielle krav til certifikater, tilbyder vi en gummikompound, der lever op til den ønskede dokumentation. Alle gummikompounds stammer udelukkende fra europæiske gummiblanderier for at sikre høj, ensartet kvalitet.

Egne produktionsfaciliteter gør os til en meget fleksibel leverandør, både i udviklingsfasen og i produktionsfasen, hvor vi som standard tilbyder en leveringstid på 2-3 uger. Alle ordrestørrelser imødekommes.

Er du interesseret i at høre mere om vores produktion af membraner og bælge, eller har du et andet projekt, du ønsker rådgivning om, hører vi gerne fra dig på telefon 4466 9830 eller på email info@gravlund.dk.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen fabrik i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering
  • ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 certificeret
  • AAA-kredit rating for 10. år i træk
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047