23948sdkhjf

Vi forlænger dine IP300 processor modulers levetid

| Medlemsnyhed | Indrykket af B COOL A/S

Det eneste, det kræver, er, at du sender os dine nuværende IP300 moduler i tide – det vil sige, hvis dit IP300 modul er over 10 år gammelt og ikke er blevet vedligeholdt i løbet af perioden, så skal modulet efterses hurtigst muligt.

Udfordringen i modulernes alder ligger i, at der sidder et batteri i IP300 processoren, der i løbet af ca. 10 års drift bliver utætte og langsomt flyder ud på bundkortet, hvorefter elektronikken tager skade. Derudover er der også andre komponenter på bundkortet, som med tiden bliver slidte og skal udskiftes, for at modulet fungerer optimalt igen. Hvis først skaderne i bundkortet er sket, kan dit modul ikke repareres, og der findes ingen erstatning. For yderligere info eller forespørgsler kontakt: memac@bcool.as eller www.bcoolcontrols.as under ”Important Notice”.

I B COOL CONTROLS A/S er vi specialiserede i produktion, vedligeholdelse og reparation af softwarebaserede styringssystemer samt komplementerende elektronik ombord på skibe. Herudover sælger vi reservedele til MEMAC systemer og reparerer UNISAB, SEA moduler, IP moduler og anden maritim elektronik – læs mere på www.bcoolcontrols.as/repair.  

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
B COOL A/S

Viengevej 2
8240 Risskov
Danmark
B COOL A/S

Send til en kollega

0.079