23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ernströmgruppen erhverver Eveco

Flow Technology har erhvervet 80% af aktierne i Eveco Handel AB, en leverandør af smarte produkter og systemer til køling, opvarmning og luftkomfort i kommercielle lokaler. Virksomheden har en omsætning på 120 MSEK og vil blive inkluderet i forretningsområdet Flow Technology

Eveco har base i Mölndal og sælger blandt andet ventilatorer til varme samt køl og "air-curtains" med tilhørende styringsteknologi for at sikre et godt indeklima. Virksomheden tilbyder skræddersyede løsninger for det bedst mulige indeklima og bidrager med ekspertise gennem hele processen fra kravspecifikationer, produkter og service.

Eveco bliver en stærk tilføjelse til Flow Technology, da deres produkter udsender varme og køler fra vandbaserede systemer, herunder varmepumper, fjernvarme og elektriske kedler, produkter som adskillige af Ernströmgruppens virksomheder distribuerer. Gennem brancheførende løsninger har Eveco over tid etableret en stærk markedsposition med salg til det professionelle segment og udgør en solid tilføjelse til de øvrige virksomheder inden for forretningsområdet. Virksomheden passer derfor godt ind i den fortsatte opbygning af Flow Technology som et selvstændigt og bæredygtigt forretningsområde.

Markedet for Evecos produkter drives af en stærk byggebranche inden for kommercielle områder sammen med overgangen til mere energieffektive løsninger, hvor vandbaseret opvarmning og køling er gode alternativer. Smarte løsninger til energieffektivitet er vigtige for os for at opnå FN's globale mål, hvor et af delmålene er en fordobling af energieffektiviteten i verden inden 2030. Eveco tilbyder produkter med EC-motorer, hvilket betyder muligheden for mere effektiv styring sammenlignet med traditionelle AC-motorer og dermed mulighed for energibesparelser på op til 70%, hvilket reducerer udledningen af ​​kuldioxid og andre drivhusgasser.

"Eveco har fokus på at hjælpe sine kunder med energieffektive løsninger med en høj grad af service for at optimere indeklimaet og samtidig reducere miljøpåvirkningen. De har en forretningsmodel med langvarige kundeforhold og stabile gentagne køb, hvilket muliggør stabilitet og er fuldstændig i overensstemmelse med Ernströmgruppens ambition om at levere bæredygtige løsninger for energieffektivitet. Det er vores ambition, at vi sammen vil udvikle den niche, de har haft så stor succes med," siger Fredrik Skarp, forretningsområdedirektør for Flow Technology hos Ernströmgruppen.

"Ernströmgruppen er en familieejet, langsigtet industrigruppe, der deler vores kerneværdier inden for forretning og bæredygtighed. Vi er glade for at være en del af Ernströmgruppen med virksomheder, der deler vores muligheder og udfordringer, og vi tror på, at vi sammen vil kunne udvikle Eveco til næste niveau," siger administrerende direktør og medejer Ola Lindstrand.

Armatec A/S
Mjølnersvej 4-8
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42685313
P nummer: 1001829239

Kontaktperson

JBM
Jonas Bach Møller
jbm@armatec.dk

Send til en kollega

0.062