23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Magenta ApS styrker cybersikkerheden med ISO 27001 og ISO 27701

Cybersikkerhed som topprioritet

Magenta ApS er en open source softwarevirksomhed, der leverer sikkerheds- og complianceløsninger til både offentlige og private erhverv i Danmark, Grønland og Skandinavien. De har på forskellig vis arbejdet med sikkerhed gennem det nationale projekt Security by Design samt IT Branchens kodeks for håndtering af sikkerhedsbrister.

Nu har Magenta ApS taget skridtet videre og styrket virksomhedens cyber- og informationssikkerhed med en ISO 27001 og ISO 27701 certificering. Spørger du hvorfor, er svaret simpelt:

“Vi vil stå stærkere på fremtidens marked og herigennem vise vores kunder, at sikkerhed ikke bare er noget, vi skriver om, men også noget vi efterlever,” forklarer ejer og stifter af Magenta ApS, Morten Kjærsgaard, og fortsætter:

“Det bliver helt afgørende med fremtidens mange compliancekrav, at vi kan dokumentere over for nuværende og kommende kunder, at vi har styr på butikken, og at de trygt kan vælge os som samarbejdspartner.”

MERE END BLOT DOKUMENTATION FOR CYBERSIKKERHED
"Magenta ApS har ved at lade sine produkter og processer certificere, dokumenteret at virksomheden overholder en række krav til cybersikkerhed. Det vil sige, at de på et vist niveau sikrer beskyttelse af data og egne processer med et trænet mindset hos medarbejderne,” fortæller Lotte Høst Vestergaard, auditor hos Bureau Veritas Denmark, der har certificeret Magenta ApS.

ISO 27001 og ISO 27701 har derfor resulteret i mere end blot et certifikat. Processen bag har også været utrolig værdiskabende for virksomheden, som har fået styrket sine interne processer og fået trænet sine medarbejdere i cybersikkerhed.

“Arbejdet forud for certificeringen har været med til at skabe en høj awareness og forståelse for, hvordan et ledelsessystem for cybersikkerhed kan hjælpe virksomheden i en god retning. Samtidig har det hjulpet os med at få et godt overblik over vores virksomheds assets og risici, og det har styrket vores processer,” fortæller Morten Kjærsgaard. 

Dermed er Magenta ApS bedre klædt på til fremtidens stigende krav inden for cybersikkerhed og ikke mindst til at hjælpe endnu flere kunder med gode open source løsninger.

Læs mere om cybersikkerhed…

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.094