23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Giv dig selv tid, ro og værktøjer til at reflektere over dit lederskab.

Dansk Industri har udviklet et nye kursus. Her inviterer dig med på en vandring i Italien, hvor du gennem teori, oplæg og øvelser får mulighed for at udforske dit lederskab nu og i fremtiden.

"At gøre sig strategiske overvejelser kræver tid og eftertanke og optimalt, at man kommer væk fra hverdagen." - Poul Holck, seniorchefkonsulent i Dansk Industri

DI's ledervandringer

Tag med på vandring i Italien og få inspiration til at håndtere fremtidens organisation og den ledelse, som det kalder på.

Du får inspiration og nye perspektiver, du kan bruge til at lede din virksomhed ind i fremtidens paradigmeskift. Du får tid til eftertanke og mentalt at stille ind og styrke dit lederskab til, hvordan du vil lede en kompleks og foranderlig hverdag med store strategiske dagsordener, såsom f.eks. ESG, tiltrækning og fastholdelse, globale værdikæder og digitalisering.

Vi vandrer, fordi forskning viser, at vi tænker bedre og mere kreativt, når kroppen aktiveres. En undersøgelse fra Stanford University viser, at man tænker op til 60% flere kreative tanker, når man går, fremfor når man sidder stille.

Læs mere og tilmeld dig her: DI's ledervandringer - morgendagens virksomhedsledelse

Du lærer

Ledervandringen giver dig inspiration til, hvordan du skal håndtere fremtidens organisation og den ledelse, som det kalder på gennem:

  • Simuleringer af din kreativitet og problemløsning
  • Selvrefleksion og identifikation af dit ledelsesideal og dine kerneværdier
  • Styrkelse af dine relationelle færdigheder
  • Udikling af dine beslutningskompetencer

Målgruppen

Kurset henvender sig til dig, der er mellemleder, medlem af topledelsen eller bestyrelsen, ejerleder eller iværksætter og som ønsker at skabe tid og rum til at styrke dit lederskab og til at træffe velovervejede beslutninger om aktuelle strategiske dagsordener og/eller transitionsperioder.

Det kan også være et næste skridt for dig, som har deltaget på DI’s strategiske lederuddannelse eller DI’s bestyrelsesuddannelse og ønsker at udforske mere.

Modtag nyheder om kurser, uddanelser og netværk inden for ledelse direkte i din indbakke.

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

PH
Poul Hock
poho@di.dk

Send til en kollega

0.047