23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opdag hvordan du optimerer og sikrer pålideligheden af indlejrede systemers software

Vi har glæden af at invitere dig til vores kommende webinar, "Introduktion til software pålidelighed," som vil kaste lys over de kritiske aspekter af softwarepålidelighed i design og udvikling af indlejrede systemer.

Indlejrede systemer er blevet en så essentiel del af mange produkter, at pålideligheden af softwaren (el. firmwaren) er blevet synonym med selve produktets pålidelighed. Så fejler softwaren, fejler produktet.

Dette betyder bl.a., at når produkter designes med henblik på høj kvalitet og lang levetid, er det ikke længere udelukkende et spørgsmål om at designe robuste elektriske kredsløb og anvende de bedste fremstillingsprocesser. Softwarepålidelighed omhandler grundlæggende maksimering af et produkts oppetid og tilgængelighed, når det ønskes anvendt. Derfor vil der i udviklingsprocessen skulle være fokus på kodebasens modenhed, fejltolerance og graden af mulig genopretning efter en fejl eller forstyrrelse.

Pålidelighed er derfor et produkt af bl.a. design- og udviklingsprocesser fra den initiale kravanalyse til produktion. Så i dette webinar, der er det første i en serie af webinarer, gives en introduktion til følgende områder: 

  • Software kvalitetsmodel
  • Software kravspecifikation
  • Udviklingsproces og politikker
  • Software test

Detaljer om webinaret

Dato: 30. november 2023
Tidspunkt:
10:00 - 11:00
Lokation:
Online via Microsoft Teams

Læs mere og tilmeld dig webinaret på vores hjemmeside her.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047