23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du også af med plasten og se din virksomhed vokse mere bæredygtigt?

I Ubro SystemPac går vi meget op i bæredygtighed og du kan læse med lige her og se lidt nærmere på vores banderolepapir fra ATS; True Paper!

Udløber
30. juni 2026

Vi er begejstrede for at introducere TruePaper - det mest miljøvenlige banderolepapir på markedet. TruePaper byder dig velkommen til en ny æra inden for emballage, hvor bæredygtighed, alsidighed og kvalitet går hånd i hånd.

Hvad er TruePaper?
Det er en revolutionerende løsning, der giver dig mulighed for at tage skridtet mod en mere bæredygtig fremtid. TruePaper består af enten jomfrufibre eller mere end 50% genbrugsfibre og kan nemt genanvendes i den almindelige papircyklus. Og er helt sikkert at bruge med fødevarer!

Hvorfor TruePaper?
Fordi vi er drevet af vores kunders bæredygtighedsstrategier og mål. Vi reagerer på de stigende forbud mod (engangs)plast i flere lande og støtter den voksende betydning af den cirkulære økonomi. Vores løfte er at levere den bedste emballageløsning til dig.

Men her er det virkelig spændende: Papir der bliver belagt med det avancerede vandbaserede bindemiddel, kan blive forvandlet til ægte TruePaper. ATS har den gyldne opskrift der åbner døren for en ny bæredygtig banderoleløsning som vil forstærke forsyningskæden. 

Med TruePaper behøver du kun så meget emballage, som nødvendigt - det er ofte det bedre alternativ til traditionel indpakning. 
Banderolering med TruePaper gør dine produkter til blikfang både visuelt og taktilt ved salgsstedet. Det er nemt at åbne, og når det er tid til at genanvende, hjælper TruePaper med at øge kundetilfredsheden.

"TruePaper er mere end blot et produkt". Det er en mulighed for at forme fremtiden med bæredygtig emballage. Lad os sammen tage det næste skridt mod en grønnere verden og en mere effektiv forsyningskæde.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med en mere bæredygtig løsning!

🌐 www.ubro-systempac.dk
📞 +45 3677 8200
📧 mail@ubro-systempac.dk

Ubro SystemPac A/S
Industriholmen 15A
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28333129
P nummer: 1017406937

Kontaktperson

CL
Christian Lyngsø
Salgschef
cl@ubro-systempac.dk

Send til en kollega

0.094