23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Overhaling på Drejø II

Vi fik en forespørgelse fra rederiet Erria A/S, om vi kunne udføre overhaling af 1 stk. tunnel thruster på Drejø II, som skulle dokke i Frederikshavn på Ørskov Skibsværft. Og det kunne vi selvfølgelig godt. Her skulle vores to serviceteknikere stå for at afmontere skibets tunnel thruster, som efterfølgende skulle gennemgå en komplet overhaling. 

Udløber
30. oktober 2024

Vi fik en forespørgelse fra rederiet Erria A/S, om vi kunne udføre overhaling af 1 stk. tunnel thruster på Drejø II, som skulle dokke i Frederikshavn på Ørskov Skibsværft. Og det kunne vi selvfølgelig godt. Her skulle vores to serviceteknikere stå for at afmontere skibets tunnel thruster, som efterfølgende skulle gennemgå en komplet overhaling. 
 
Selve afmonteringen var en udfordring, men det lykkedes takket være hjælp fra en kranbil og Ørskov – vores samarbejdspartner på opgaven.
 
Efter demontering og efter aftale med Ørskov og rederiet Erria, blev thrusteren transporteret til vores værksted i Esbjerg, hvor vi gennemførte en komplet overhaling. Alle dele blev grundig renset og lejer, liner, O-ringe etc. blev udskiftet, inden thrusteren blev samlet og testet for at sikre optimal ydeevne. Rederiet Erria havde selv stået for at skaffe alle reservedele til overhalingen. 
 
Alt gik efter planen, og Drejø II kunne vende tilbage til drift uden tekniske udfordringer. 
 
Vi er stolte af at levere denne type service og denne opgave er en påmindelse om, at vi fortsat er en af de førende indenfor thrusteroverhaling.
 
Hvis du selv har brug for teknisk knowhow og support inden for thrusteroverhaling, så er vi dit pålidelige valg.
Kontakt os for at drøfte dine behov.

West-Marine A/S
Fiskerihavnsgade 30
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13801282

Kontaktperson

EGN
Evan Gade Nielsen
egn@west-marine.dk

Send til en kollega

0.032