23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk teknologi kan hjælpe med at opfylde Indiens klimamål

Fra 2030 bliver Indien verdens største energiforbruger, og derfor er der brug for en grøn omstilling af landets energisektor. Indien har store klimaambitioner. Ambitioner, der skaber muligheder på det indiske marked - også for danske virksomheder, som kan bidrage med den nødvendige innovation, erfaring og viden. 

Stiesdal er en af de danske virksomheder, der har grebet muligheden. De arbejder på at udvikle teknologier, der modvirker klimaforandringer, blandt andet med flydende havvindmølleplatforme. 

Det er dog ikke uden komplikationer at udvide aktiviteterne til et land som Indien, og derfor tog virksomheden fat i The Trade Council og Innovationcenteret i Indien for råd og vejledning. Henrik Stiesdal, stifter og CTO hos Stiesdal fortæller om samarbejdet: 

”Partnerne, vi opnåede møder med, var både utrolig relevante, og på et niveau vi aldrig ville kunne nå, hvis vi selv skulle stå for at arrangere møderne. Processen var uden besvær for os, idet The Trade Council i Indien og Innovation Centre Denmark i Bangalore stod for alt det praktiske. Vi sidder noget overvældet tilbage, over hvor stort et ’punch’ et sted som generalkonsulatet i Bangalore kan have – og det burde flere personer vide.”

Vil du også blive klogere? Så ræk ud til Eske Bo Rosenberg, direktør hos Innovationscenteret i Bangalore. 

👉Læs mere her.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

AAS
Arienne Alkemade Sehestedt
+45 33920066 arialk@um.dk

Send til en kollega

0.047