23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AVS Römer GmbH & Co. KG og KH-Technic ApS har indgået en partner og forhandler aftale

Vi kan nu bekendtgøre, at AVS Römer GmbH & Co. KG og KH-Technic ApS har indgået en partner og forhandler aftale af deres produkter for hele Norden.

Med dette opnår KH-Technic ApS et endnu mere komplet produktprogram bl.a. indenfor fittings og magnetventiler.
Tyske AVS Römer er velkendt på markedet og har specialiseret sig indenfor drikkevand-, food-, medicinal- og generel industri. De kan levere de renhedskrav markedet ønsker og certifikater til området.
Fabrikken er yderst innovativ, producerer og udvikler alle ventiler og fittings selv. Endda sprøjteforme og støbning af plastemner laver de selv. Det er ikke set mange steder udtaler Direktør Kenn Hansen.
Push-in fittings er ikke en videnskab længere, og det kan være svært at udvikle noget nyt indenfor dette og dog…

PPSU Hyperfit

Vi lancerer nu en nyhed hvor en push-in fitting løftes til nye højder med ny tætningskoncept. O-ringen er skiftet ud med et patenteret tætningselement Hyperfit, der ikke har noget dødvolumen. I den normale version med O-ringen kan der komme medie ind bag ved slangen og derved bakteriedannelse. Dette er nu løst med Hyperfit som tætner perfekt, giver højeste hygiejne og som ingen indsnævring har, dette både i EPDM og FKM.
Siden 2011 har KH-Technic ApS solgt PPSU fittings fra AVS Römer og denne serie lanceres nu med Hyperfit versionen med anvendelsestemperatur op til 140 gr. C. og 20 Bar. PPSU-varianten er solgt til kemi- og drikkevandsindustrien, men her stopper innovationen ikke.


PK Hyperfit Materialet Polyketone, forkortet PK lanceres samtidigt som push-in fittingserie med Hyperfit. Dette materiale er ikke set før på markedet. Det materiale udmærker sig ved at kunne anvendes til:
-
Kold- og varmtvandsanvendelse
-
Anvendelsestemperatur op til 95 gr. C og 20 Bar
-
Tætningsmateriale i FKM eller EPDM
-
Høj kemikaliebestandighed
-
Oxygen applikationer. Høj barriereegenskab
-
Formstabil og lav fugtighedsoptagelse
-
Lavt CO2 afsæt og mere miljøvenlig produktion
-
Godkendelse iht. NSF, KTW, CE1935/2004, REACH og ROHS.

KH-Technic ApS
Håndværkerbyen 26
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32288952
P nummer: 1015393382

Kontaktperson

Kenn Villum Hansen
Direktør
+45 43690011 kh@kh-technic.dk

Send til en kollega

0.046