23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Knæk Cancer 2023: Derfor støtter Hans Buch kræftforskningen

Indsamlingen vender tilbage i uge 43, og det vigtige arbejde med forskning og den rette behandling kommer ikke uden bred opbakning og økonomisk støtte fra industrien.

Hans Buch støtter den vigtige kræftforskning og bakker op om Knæk Cancer 2023.

Det gør vi, fordi vi mener, at det er et vigtigt og fælles samfundsansvar, som alle – privatpersoner såvel som virksomheder - bør være en del af, uanset beløbets størrelse og opbakningen til bevågenhed af indsamlingen.

Alt for mange danskere rammes af kræft

Hver dag dør 43 danskere af kræft. Det rammer en tredjedel af alle danskere, før de fylder 75 år og gør alle andre til pårørende. Den gode nyhed er, at størstedelen overlever, og i dag er ca. 374.000 danskere lever med en kræftdiagnose. Der er dog stadig meget at gøre.

Cancer dominerer statistikken over tidlige dødsfald

Blandt den danske befolkning er kræft stadig en af hovedårsagerne til tidlige dødsfald svarende til et skøn på ca. 25 % af alle hændelser. Mens lungekræft er i tilbagegang, er det stadig en af de mest almindelige kræftformer i Danmark sammen med brystkræft, prostatakræft, tyktarmskræft, modermærkekræft og anden hudkræft.

Du kan læse meget mere fakta og statistik på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.

Støtter du indsatsen mod kræft?

hjemmesiden for Knæk Cancer kan du finde forskellige muligheder for at støtte som privatperson og som virksomhed sammen med andre aktiviteter som at blive frivillig eller starte din egen indsamling til Knæk Cancer.

Hvad er Knæk Cancer?

Knæk Cancer er en årligt tilbagevendende begivenhed i Danmark, der hvert år samler ind til kræftforskning i uge 43. Arrangementet afholdes af TV 2 Danmark og Kræftens Bekæmpelse med en række tv-programmer.

Hovedbegivenheden i 2023 bliver lørdag den 28. oktober og sendes direkte på nationalt tv. Forud for hovedbegivenheden sendes to andre programmer på TV 2 den 21. og 25. oktober. De indsamlede midler ved arrangementet vil blandt andet gå til forskellige aspekter af kræftforskning, kvalitetssikring af kræftbehandling og Børnecancerfonden. I 2022 blev der rejst knap 117,5 mio. kroner.

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter på LinkedIn: 
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.038