23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det var allerede de første 1.000 stk.

Det er nu ca. 3 måneder siden vi gik i gang med det store amerikanske offshore projekt, Coastal Virginia Offshore Wind, og kan i denne uge fejre, at de første 1.000 stk. stålelementer med vores velkendte varmvulkaniseret gummiløsning er afsendt fra Lemvig.

Og der er heldigvis masser af arbejde tilbage i projektet. Vi skal nemlig i alt levere 4.928 stk. af disse stålelementer med vores gummiløsning.

Se flere billeder her 

Stålelementerne skal efterfølgende integreres i havmølle-fundamenternes såkaldte boat landings, som er det område, hvor serviceskibene lægger til, når der skal overføres mandskab til og fra havvindmøllen. Vores gummiløsning beskytter stålkonstruktionens svejsninger, som udsættes for en enorm belastning når skibene lægger til. Det er efterhånden et krav fra branchen, at gummiet varmvulkaniseres på stålelementerne, da den metode er langt mere holdbar og slidstærk end limning.

KOM HELT TÆT PÅ
Følg med på vores LinkedIn og kom helt tæt på vores hverdag og spændende projekter vi producerer i teknisk gummi, plast og skum. Der er god grund til at følge os, vi lægger nemlig et nyt spændende projekt op hver uge.

Følg os her

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

FK
Flemming Krogh
Salgschef, Offshore
flemming@romgummi.dk

Send til en kollega

0.093