23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spændende nyt: Brd. Klee er ny majoritetsejer i Elektro Gruppen

Ejerkredsen i Elektro Gruppen er blevet udvidet med en ny majoritetsejer. Vi er meget glade for, at Brd. Klee er kommet med på holdet. Sammen vil vi fortsat levere kvalitetsløsninger og -service til industrien - både nu og i fremtiden.

I Elektro Gruppen er vi begejstrede for at meddele, at vi nu har en ny medejer med ombord på vores spændende rejse. Brd. Klee A/S er blevet en del af vores Elektro Gruppen-familie og bringer med sig en bred portefølje af kvalitetsprodukter og dybdegående erfaring inden for vores branche.

Denne spændende udvikling markerer et nyt skridt i vores virksomhed, hvor vi sammen vil forfølge muligheder, styrke vores position på markedet og fortsat levere kvalitetsløsninger og -service til vores kunder.


Synergier og værdier i fokus 

-  Vi har i al beskedenhed oplevet en del interesse i vores virksomhed de sidste par år. Både Morten og jeg vidste, at hvis det overhovedet skulle komme på tale at sælge en del, så skulle det være til en partner, der deler de samme værdier, som vi værner om i Elektro Gruppen. En partner, der også er med på virksomhedens videre rejse, fortæller adm. direktør og ejer, Lars Sanderhoff.

- Jeg har været ejer af Elektro Gruppen siden 1999, så det er et par år efterhånden. Morten blev en del af ejerkredsen for godt og vel 12 år siden, og sammen har vi fået gjort Elektro Gruppen til det, som det er i dag. Det er jeg stolt af. Men nu er det også vigtigt at være endnu mere klar til fremtiden.

 

Når samarbejdspartner bliver medejer

Det nye ejerskab er ikke ensbetydende med, at vi er i gang med at omstrukturere hele virksomheden, der i dag beskæftiger 62 ansatte. Vi glæder os i stedet til sammen at løfte Elektro Gruppen til næste niveau. Med vores forenede kræfter er vi sikre på, at vi kan skabe synergi gennem vores partnerskab.

- Nu er hverken Lars eller jeg gode til at holde os i ro – så vi fortsætter selvfølgelig. Det bliver med samme funktioner som før. Nu har vi en ny, stærk og solid medejer, og vi tager sammen videre på den spændende rejse i Elektro Gruppen. Det er et udtryk for, at vi er klar til og i gang med næste ryk for vores virksomhed, så vi er rustede til fremtidens udfordringer og muligheder, siger ejer og direktør Morten F. Petersen.

Det er vigtigt for os at fortælle til både kunder, leverandører og samarbejdspartnere, at det ikke betyder ændringerne i dagligdagen. Vi har de samme ydelser, service og produkter – samtidig med at der vil komme flere på hylderne.

 

Brd. Klee – kompetente løsninger til industrien

I Elektro Gruppen har vi samarbejdet med Brd. Klee i mange år, og det har været et stærkt og værdsat samarbejde. Det er vi nu klar til at tage til nye højder.

Brd. Klee Ingeniør- og Handelsaktieselskab er grundlagt i 1944 og beliggende i Albertslund. Firmaet beskæftiger ca. 70 medarbejdere med salg og vejledning, montage og distribution af en bred pallette af anerkendte transmission- og konstruktionskomponenter, inkl. gear og gearmotorer. Selskabets kunder omfatter dansk industri generelt med særlig fokus på maskinbyggerbranchen samt service og vedligeholdelse igennem et netværk af selvstændige og delvist ejede lokale serviceudbydere. Herunder Hoppe og Møldam Elektro ApS med afdelinger i Vejle, Kolding og Ringe på Fyn, samt Ølgod Elektro A/S.

Brd. Klees adm. direktør Lars Ejnar Damgaard Jensen udtaler, at det fælles ejerskab i Elektro Gruppen er en milepæl for Brd. Klee til at udbygge et fastforankret netværk af lokale og dygtige selskaber indenfor den elektromekaniske branche, og at tilkøbet, udover synergier til selskabets øvrige afdelinger, også vil bidrage med nye produkter indenfor trykluft, automation og tavlekonstruktion.

 

Vi ønsker Brd. KLEE varmt velkommen og ser frem til at skabe en inspirerende fremtid i fællesskab!

 

Elektro Gruppen A/S
Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21522775
P nummer: 1000271610

Kontaktperson

NSR
Nanna Stendal Rasmussen
Kommunikations- og marketingansvarlig
+45 24206699 nsr@elektro.dk

Send til en kollega

0.082