23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt GEMÜ-logo

I næsen 60 år har skriften i GEMÜ-logoet stort set ikke ændret sig. Logoet har udviklet sig i denne periode, men bogstaverne er stort set forblevet de samme. I oktober 2023 præsenterer teknologivirksomheden fra Ingelfingen sit nye firmalogo.

Siden grundlæggelsen i 1964 er GEMÜ, producenten af ventil-, måle- og reguleringssystemer, vokset og har løbende udviklet sig. Virksomheden, der lige fra begyndelsen har stået for pålidelighed og kontinuitet, har i næsten 60 år også været kendt for altid at være en drivkraft for innovation og forandring.  

Alene i de sidste ti år har GEMÜ udviklet sig betydeligt. Virksomheden har løbende udvidet sin portefølje af løsninger og øget sin årlige omsætning til mere end 530 millioner euro i 2022. GEMÜ-gruppens nye hovedkvarter i industriparken Hohenlohe i Kupferzell (Baden-Württemberg, Tyskland) viser vejen til fremtiden og symboliserer, hvad GEMÜ står for: Ligefremhed, solidt og klart design samt pålidelighed og passion.

Disse karakteristika samt de seneste års udvikling har guidet GEMÜ i udformningen af det nye logo. Derfor har GEMÜ udviklet sit logo omhyggeligt og samtidig konsekvent. Ved første øjekast virker ændringerne marginale. Ved nærmere eftersyn bliver det dog tydeligt, at hvert eneste bogstav i logoet er ændret. Bogstaverne er blevet fuldstændig redesignet og er nu lige. De symboliserer dermed den stabilitet og modstandsdygtighed, men samtidig også den dynamik og bevægelse, som GEMÜ står for.

"Vores nye logo udstråler samhørighed og pålidelighed over for vores kunder og medarbejdere. Det er et løfte om kvalitet og viser os vejen til fremtiden", siger Gert Müller, ledende partner i GEMÜ-gruppen.

Gemü ApS
Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30497643
P nummer: 1013189894

Kontaktperson

SAHH
Stefan A. H. Holmgren
Operations Manager
+45 70222516 stefan.holmgren@gemue.dk

Send til en kollega

0.047