23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Solide gummiløsninger er ikke sorte og kedelige

Silikonegummi og andre gummityper er velegnede til indfarvning i alverdens farver.

En stor del af produktionen af støbte gummiemner hos Gravlund Industrigummi stråler af farver efter kundernes ønsker. Med flere gummityper, som er velegnet til indfarvning, vælger et stigende antal kunder at give deres emner et friskt pust.

Silikonegummi er velkendt for dets egenskaber for indfarvning, og især til medico, møbel- og designprodukter er indfarvet silikonegummi utrolig populært. Det er desuden også muligt at indfarve i eksempelvis EPDM-gummi.

Selvom man kunne tro, at indfarvning i det store udvalg af RAL-farver er forbeholdt store serier, tilbyder Gravlund Industrigummi at indfarve selv helt små serier af gummiemner. Det handler nemlig om fleksibilitet og at lave de rigtige løsninger for kunderne.

Skal der farve på dit næste gummiemne? Kontakt Gravlund Industrigummi for en uforpligtende snak om dit næste projekt på mail info@gravlund.dk eller ring på 44669830 for at aftale nærmere.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.                 
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.049